Guru Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Opublikowano 28 Lutego 2020 Siema. Czas na nowe fotki. Dzisiaj mija 26 dzień kwitnienia. Więcej roślin zaczyna pokazywać że sa głodne mimo dużych dawek nawozów(większych od zalecanych) nie wiem czy jeszcze powinienem zwiększyć dawkę orgatrex i biobloobastic? Jak myślicie jest coś co jeszcze mógł bym zrobić/dać im ? Ogólnie to nie wpadam w panikę ale jest to dopiero końcówka 4 tygodnia i nie wiem czy to nie będzie większy problem za kilka tygodni.. 4 4
Guru Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Opublikowano 9 Marca 2020 Witajcie. Czas na aktualizacje. Dzisiaj zaczyna się 6 tydzień kwitnienia. Dziewczynki coraz ładniej wyglądają a zapach jest po prostu rewelacyjny bardzo słodki Już nie mogę się doczekać żeby spróbować LillacCookie jeszcze kilka tygodni do degustacji trzeba uzbroić się w cierpliwość... ;) 3
Guru Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Opublikowano 15 Marca 2020 Siema! Dzisiaj ostatni dzień 6 tygodnia kwitnienia.. Dwie Panny mają duże niedobory nie wiem czy powinienem jakoś specjalnie reagować, jak myślicie?? Wszystkie siedzą w takim samym medium dostają to samo papu a właściwie każda z nich wygląda inaczej, jedna ciemno zielona, inna jasno zielona a jeszcze inna robi się coraz bardziej i szybciej żółta... 5
Guru Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Opublikowano 15 Marca 2020 Kolego @bortek jak myślisz dac tym żółknącym plantom więcej żarcia? Mi to wygląda na magnez i siarke ale nie wiem nawet jak by tu uzupełnić teraz te braki...
Guru Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Opublikowano 15 Marca 2020 7 minut temu, bortek napisał: Zaszkodzic nie zaszkodzisz Dowalić orgatrex i soli epson? Coś jeszcze mogę zrobić?
Guru Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Opublikowano 21 Marca 2020 Siema. Przed ostatni dzień 7 tygodnia flo. Trichomy chyba robią się mleczne. Nie mam czym dobrze zrobić fotki makro. Dolne topki widać że jeszcze puchną jest pełno nowych białych włosków. Zapach w boxie cudowny ślinka leci a tu jeszcze ze dwa trzy tygodnie do mety, chyba 🤣 mam nadzieję ze nie dłużej... Kilka fotek... Do następnego! Pozdro! 6
Guru Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Opublikowano 29 Marca 2020 Witam szanowne grono forumowiczów 🙂 czas na update, dzisiaj jest przed ostatni dzień 8 tygodnia kwitnienia. Nie widac wiekszych zmian. Górne topy mam wrazenie ze juz nie puchną za to dolne(popcorn) jeszcze tak widac pelno bialych włosków. Mam lekkiego stresa ponieważ wydaje mi sie ze trichomy sa w większości przeźroczyste.. a dlaczego te obawy?? A no dlatego ze ostatnie moje grow przebiegały podobnie czyli rosliny wyglądały na gotowe ale trichomy nie chcialy dojść nawet jesli trzymalem je dlugo dłużej jak pisze producent.. nie mam pojecia dlaczego. A Wy? Jakie jest wasze zdanie? Czy ja robie cos źle czy jaki ch*j? Temperatura w normie wilgotność moze troche za wysoka bo okolo 60-65% ale na to nic nie poradzę.. wstawię fotki makro ale one nie pokazują tego tak jak podreczny mikroskop. Na fotkach widać jak by byly mleczne za to jak biorę mikroskop to juz widac przezroczyste... co prawda strainy ktore mam powinny kwitnąć 8-10 tygodni więc jeszcze ciut sie im zostało ale mam ta niepewnosc spowodowaną poprzednimi uprawami. Jakie jest Wasze zdanie?🤔🤨🙏🙄🙂 pozdrowionka i milego dnia!! 6
ZielonyLolek Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Ja bym ciol 🤠🤔 cierpliwość by mi siadla 😎 2
Recommended Posts