ZielonyLolek Opublikowano 1 Lutego 2020 Opublikowano 1 Lutego 2020 Jestem pod wrażeniem tego projektu i czekam na dalszą akcje pozdro 💪
Esned Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Opublikowano 7 Lutego 2020 (1) Auto Cream Mandarine Sweet Sends 24 dzień (2) Auto Cream Cookies FastBuds 28 dzień (3) Pineapple Express Auto FastBuds 28 dzień (4) Amnezja XXL Auto Dinafem 28 dzień amnezja i cream cookies zaczynaja kwitnąć 👍 1 4
Esned Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Opublikowano 14 Lutego 2020 (1) Auto Cream Mandarine Sweet Sends 31 dzień (2) Auto Cream Cookies FastBuds 35 dzień (3) Pineapple Express Auto FastBuds 35 dzień (4) Amnezja XXL Auto Dinafem 35 dzień 1 2
Esned Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Opublikowano 17 Lutego 2020 (3) Pineapple Express Auto FastBuds 38 dzień zastanawia mnie ze inne już kwitną jedynie Cream mandarine zaczyna pomalutku a nasza bohaterka pokazała płeć i dalej rośnie jak widać i odziwo same z siebie odnogi się rozdzieliły na 2 pędy i to tak z 3 sztuki 🤷🏼♂️ Jakieś pomysły ? 1 5
Esned Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Opublikowano 24 Lutego 2020 (1) Auto Cream Mandarine Sweet Sends 41 dzień (2) Auto Cream Cookies FastBuds 45 dzień (3) Pineapple Express Auto FastBuds 45 dzień pani nie chce kwitnąć pokazała płeć 09 lutego 2 tygodnie temu zaczyna się 3 jak narazie chyba nie zamierza kwitnąć 🤷🏼♂️ Zdjęcie głównego topa i została połamana zbyt wysoka się robiła (4) Amnezja XXL Auto Dinafem 45 dzień 2 6
ichikaru Opublikowano 25 Lutego 2020 Opublikowano 25 Lutego 2020 No ładne panny, na podobnym etapie jesteśmy ale Twoje ładniejsze ;D Z fartem 1
Esned Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Opublikowano 26 Lutego 2020 @ichikaru twoja tez jest ładna ważne ze bez większych niedoborów wszytko pod kontrola 👍 trochę inaczej wszytko robiłeś ale nasze i tak nie sa aż takie ładne jak u @bortek 🤷🏼♂️😅😎 1
ichikaru Opublikowano 26 Lutego 2020 Opublikowano 26 Lutego 2020 2 godziny temu, Esned napisał: @ichikaru twoja tez jest ładna ważne ze bez większych niedoborów wszytko pod kontrola 👍 trochę inaczej wszytko robiłeś ale nasze i tak nie sa aż takie ładne jak u @bortek 🤷🏼♂️😅😎 On się w tańcu nie pier*li 😄 Ja do tej pory jestem przekonany, że zatrudnia kogoś do pielęgnacji xD On ma Hobby na pełen etat. Stary jak ja sobie pomyślę ile się bawiłem z 3 to chyba nie jestem w stanie nawet pojąć ile to jemu zajmuje ;D
Esned Opublikowano 29 Lutego 2020 Autor Opublikowano 29 Lutego 2020 (1) Auto Cream Mandarine Sweet Sends 46 dzień (2) Auto Cream Cookies FastBuds 50 dzień Wystąpiły chyba lekkie niedobory problem z fosforem i potasem ( zdjęcie poniżej ) juz od dłuższego czasu występowały malutkie niedobory wiec panie dostały 1ml bio tabsa kolejne podlanie 1,5ml bio tabsa ostatnie 2ml bio tabsa z kazdym podlaniem problem się pomału nasilał wiec dostawały kolejne ale teraz nie wiem czy za mało czy coś złe zrobiłem... licze na wasza pomoc 👍 (3) Pineapple Express Auto FastBuds 50 dzień w końcu zaczęła kwitnąć brawo 😂😂 (4) Amnezja XXL Auto Dinafem 50 dzień reszta panien bez większych problemów oby tak zostało 👍 2 3
Endrju Grower Opublikowano 29 Lutego 2020 Opublikowano 29 Lutego 2020 zajebiste te krzaczory tam masz , jak u Ciebie z wilgotnością ?
Recommended Posts