ichikaru Opublikowano 1 Grudnia 2019 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Gratuluje stary. Ja też już jedną ciachałem ;D 1
Endrju Grower Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2019 Dzieki, no jestem ciekawy właśnie twojego wyniku 1
Esned Opublikowano 2 Grudnia 2019 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Ładnie porosły teraz mów jak smakują 🤣 1
Endrju Grower Opublikowano 2 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2019 narazie pachnie sianem ale takie pytanko mam co do bubble haszu jak ktoś robił - ma długość suszenia trymu jakiś wpływ na smak ? i jak długo potem taki hasz suszyć ?
bortek Opublikowano 2 Grudnia 2019 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Ja do buble haszu nic nie susze resztki z trymu i popcorn do zamrożenia i tyle. 1
Maaac Opublikowano 2 Grudnia 2019 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Godzinę temu, Endrju Grower napisał: narazie pachnie sianem ale takie pytanko mam co do bubble haszu jak ktoś robił - ma długość suszenia trymu jakiś wpływ na smak ? i jak długo potem taki hasz suszyć ? Jak wykurujesz to co do BH chcesz dać będzie miało lepszy aromat, rozmawiałem z chłopem w hiszpanii co leci na setki gram z bubble hashem i mówił że jak wykurujesz to tak jak topy będzie miało lepszy smak, przy świeżych liściach i topach częsciej jest zielonkawy odcień i delikatny aromat siana w produkcie końcowym. 1
bortek Opublikowano 2 Grudnia 2019 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Jeszcze nigdy nie miałem zielonego haszu przy swiezych zamrozonych lisciach czy popcornie zawsze mam albo piaskowy albo brazowy ciemniejszy sa zreszta w moich poprzednich relkach. Zielonkawy jest jak ch****o mieszasz temat z lodem i charatasz całe liscie 1
Endrju Grower Opublikowano 2 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2019 no bo słyszałem że jedni robią to z zamrożonym ale można też z suchym
bortek Opublikowano 2 Grudnia 2019 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Mozna tak i tak i mozna z suchym lodem jak kto woli 1
Endrju Grower Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) 15g trymu zamienione na 1,6 haszu!! Początkowo wyciągając te worki myślę sobie.. Ch*jnia sam syf się zbiera, a nie ma tego nawet żeby lufę zbić... Ale potem tak wyciągam ostatni worek który był tam przez całe 4 podejścia. Patrzę - jest moje złoto Na koniec jeszcze przesialem wodę z kibla i ku mojemu zdziwieniu zebrałem jeszcze więcej Edytowane 3 Grudnia 2019 przez Endrju Grower 1
Recommended Posts