Endrju Grower Opublikowano 24 Listopada 2019 Autor Opublikowano 24 Listopada 2019 Sieeeemanko!!! może zaczne od nieszczęścia z piątku , je*ana plecha zaatakowała jeden z tych wiekszych szczytów co za tym idzie niestety musiałem uj*bać jakieś 4-5 cm pleche wyciołem a reszte wysuszyłem i spaliłem ( powiem wam smaku to to nie miało ale czape odrywa ) zakupiłem pochłaniacze wilgoci i poustawiałem w boxie, ale wilgoć dalej nie jest zadowalająca ( >60% ) bede podlewał mniejszymi ilościami teraz postanowiłem troszke przyśpieszyć wczoraj robiłem panience flusch i odliczamy dwa tygodnie bedzie miała wtedy 95 dni życia 1 1
ichikaru Opublikowano 27 Listopada 2019 Opublikowano 27 Listopada 2019 Smaku i mocy nabierają przy curringu dopiero 🙂 1
Endrju Grower Opublikowano 27 Listopada 2019 Autor Opublikowano 27 Listopada 2019 Wiem wiem, niezły kozak będzie jak jeszcze więcej mocy nabierze 😄 1
ichikaru Opublikowano 27 Listopada 2019 Opublikowano 27 Listopada 2019 Problem z wilgotnością, może rozwiązać delikatna fryzjerka dla lepszej cyrkulacji. Ja w weekend już będę swoje Easy bud ciachał ;D 1
Endrju Grower Opublikowano 30 Listopada 2019 Autor Opublikowano 30 Listopada 2019 Siemanko!!! z racji tego że moja panna pokazała prawie 50-60% trichomów bursztynowych zapadła decyzja o ścince jutro z rana tydzień temu płukana, przed wczoraj podlana tylko litrem wody i wczoraj ostatnie godziny światła niestety zdiecie trichomów mam tylko takie 2
bortek Opublikowano 30 Listopada 2019 Opublikowano 30 Listopada 2019 Przy takiej ilosci bursztynow jak piszesz to za chwile bedziesz mial zioło nasenne. Roslinki eleganckie
Endrju Grower Opublikowano 30 Listopada 2019 Autor Opublikowano 30 Listopada 2019 No dlatego postanowiłem je scinac jutro Ogólnie chciałem mieć więcej mlecznych ale mnie troszkę zaskoczyla 1
Endrju Grower Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2019 Tak że panna skończyła żywot Trymowanie - bardzo żmudne zajęcie, zajęło mi to 1,5h Może sie trochę za bardzo z tym pier*oliłem ale jakoś dało radę Dość sporo tego wyszlo może jakaś piątka suchego będzie hehehe Bryła korzeniowa też fajnie wyszła w tym kokosie 3
Endrju Grower Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2019 Dzięki, i dziękuję również wszystkim którzy mi pomagali, zaglądali, doradzali Wielka piona dla wszyskich 1
Recommended Posts