Virandell Opublikowano 6 Września 2019 Autor Opublikowano 6 Września 2019 (edytowane) Dzien 22 Szybki upek Planty zostaly zmienione dzisiaj na 12/12 a Tu pare fotek po "modelowaniu" + Papu na jutro alfalfa I popcorn Pol dawki A I lampa z 65w na 100w poszla jak pokaza sie pedzle to poleci 150w Jakies rady zjebki ? Edytowane 6 Września 2019 przez Virandell
Macky Opublikowano 6 Września 2019 Opublikowano 6 Września 2019 malina, wloty pasywne otwarte ? ciężko stwierdzić czy to ściana czy zamknięte... 1
Virandell Opublikowano 6 Września 2019 Autor Opublikowano 6 Września 2019 1 minute ago, Vito said: malina, wloty pasywne otwarte ? ciężko stwierdzić czy to ściana czy zamknięte... Po lewo otwarty po prawo zamkniety 🙂
Virandell Opublikowano 9 Września 2019 Autor Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) Dzien 25 Siema planty zaczynaja rosnac naprawde ladnie troche zaluje ze nie zostawilem z 10dni wiecej na wegu moze ta mala chociaz troszeczke by nadrobila Bo juz 2 uprawe jednen krzaczek psuje mi grow 😄 Hazy ladnie nadrobily po przypadkowanym fimie takze bedzie jeden dodatkowy szczyt 🙂 Dzisiaj poszla compost tea z alfalfa I fish hydrolysatem. I to tyle narazie nie ma co pisac chyba upy za czesto wstawiam. Narazie Bez problemow w naszej ziemi 🙂 Edytowane 9 Września 2019 przez Virandell 2
Goku Opublikowano 10 Września 2019 Opublikowano 10 Września 2019 Jakie masz tam warunki..? Temperaturę itp.? Widać że panienki ruszyły oprócz tej jednej sparaliżowanej Dla mnie aktualizacje do dzienniczka możesz robić codziennie Jeśli masz czas i chęci. Pamiątka zostanie . Jakbyś z 10 dni jeszcze wegował to pewnie pożniej ciężko było by Ci je zmieścić. Pozdro.
Virandell Opublikowano 10 Września 2019 Autor Opublikowano 10 Września 2019 9 hours ago, Goku said: Hmm no z tym wsumie prawda ze moglby by sie nie zmiescic a co do warunkow to okolo ~24 stopnie I wilgotnosc 55%-60% Milo ze sie podoba 😄 mam nadzieje ze pozniej bedzie na co tez popatrzec 🙂
Dzik Opublikowano 14 Września 2019 Opublikowano 14 Września 2019 nawet jak będą trochę luzy to doły ładniej będą wyglądały ładnie zdrowo idą u mnie na początku też się trochę zająkneły, nie szkodzi, dobrze że to sezony 1
Virandell Opublikowano 15 Września 2019 Autor Opublikowano 15 Września 2019 Dzien 31 Siemano planty dostaly wczoraj sst z popcornem 11g I alfalfa 2.5g a jutro robie compost tea z fish hydrolysatem I obfity top dressing ze slodu ktory da nam ladne mycelium (miejmy nadzieje 🙂 ) Wkoncu jedna roslinka pokazala pistle jeszcze 3 I mozemy liczyc Flo 🙂 zastanawiam sie tez kiedy robic pruning z czego to wiem to maks do 2 tyg tak ? Czy czekac jak sie wyciagna do konca ? ogolem szczerze za bardzo jakos sie nie wyciagaja przynajmniej ja nie widze 😄
Goku Opublikowano 15 Września 2019 Opublikowano 15 Września 2019 Jest progres .brawo podoba mi sie ta uprawa full organics. Może kiedyś sam spróbuje . I jak poruwnując ten panel co aktualnie swieci do marsa . Który lepszy? Ile watów im teraz zapodajesz i na.jakiej.wysokosci trzymasz coba ? Nawet ta niemrawa sie obudziła.
Recommended Posts