SzachrajJaderko Opublikowano 19 Maja 2019 Opublikowano 19 Maja 2019 Czesc. Rosliny zostały przełączone 2.05 na 12/12. Czyli mamy jakoś 2 tydzień flo, nie liczę dokładnie będę patrzył po trochimavh kiedy ścinać, w każdym razie niektóre szczyty są dużo wyżej niż inne a niektóre maja minimalnie światła i nie rosną w górę. Wycinać te niskie słabe szczyty, żeby energia szła w te główne ? Czytałem, ze podcinać można na wegu i nie wiem czy teraz można. Podglądowo wrzucam zdjęcia, jednak zaznaczam ze wyciąć chce tylko na prawdę zasłoniete i małe na dole rośliny a nie te trochę mniejsze, jest to moja 1 uprawa i chce najpierw zobaczyć jak to będzie na spokojnie bo czytałem ze najlepiej mieć z 4 do 8 max. Cytuj
Nowy84 Opublikowano 19 Maja 2019 Opublikowano 19 Maja 2019 Ja u siebie tne przy sezonach. Jednak nie jestem specjalistą. Cytuj
Pomidorek Opublikowano 19 Maja 2019 Opublikowano 19 Maja 2019 No to na spokojnie zostaw niech sobie rosną wolno, przy następnych uprawach będziesz mógł kombinować ? Cytuj
Recommended Posts