Siemanko załoga ! 🙌
Wbijam do Was, ponieważ nie pasowałem niektórym użytkownikom innego forum, a w szczególności moderatorom, którzy zdecydowanie poczuwają się tak, jakby byli szefami wszystkich szefów, co jest bez kitu żenujące i nie na miejscu. Myślałem, że jest wolność słowa i wyrażanie siebie, to podstawa, ale nie będę mówił, że pada deszcz - gdy ktoś pluje mi w twarz. To wszystko w bardzo dużym skrócie, poniewaz nie chce mi sie marnować czasu i opowiadać wszystkiego po kolei. Mam szczerą nadzieję, że odnajdę się na nowym forum oraz, że będziemy tworzyć fajne, a także wartościowe treści. Jeśli uda mi się pobrać zdjęcia, które wstawiłem na inne forum, chociaż screeny, to edytuje treść wątku, ponieważ mam Bana, a więc może być ciężko.
Nasiono : Gelato od TanieSianie, miał być to automat, a wyszło jak wyszło także sporo perypetii na początku.
Box : Stara szafka, wymiary w tytule.
Oświetlenie : Żyrandoledy w splliterze 7-ramiennym.
Ziemia : Kupiona w Dino.
Nawozy : Green sensation/PK/Bloom/CalMag/Terra Grow - wszystko od Plagronu.
Muszę chwilę posiedzieć na forum, a żeby pochytać funkcje i możliwości. Outdoor również niedawno uskuteczniony, ale to jak pisałem powyżej - muszę połapać co i jak w nowym środowisku, na chwilę szukam tematu jak dodać zdjęcia 😅
Zdjęcie wykonane 3 dni temu - 85 dzień od łebka kwitnie 6 tydzień.
Siemanko! Siewka 1 tydzień. Nie wiem co zrobiłem źle ale może przelanie lub jakiś wirus, może papierosowy. Podlewam wodą z ph 6,6 kranówka. Może ktoś zdiagnozować? Odmiana mazar od Dutch passion
Dzień 22:
W szafie las. Musi się pogoda poprawić bo zaczynają się problemy z miejscem.
Wyciągnęły się dosyć mocno ale nie wszystkie. Lampa jest bardzo nisko.
Jedna są bardziej zielone inne mniej.
Wczoraj (dzień 26) zauważyłem też o takie słupki. W związku z tym, dziś zmieniłem tryb lampy na bloom (który załącza diody czerwone i fioletowe).
Ostatnio podlewam co ok. 3-4 dni po 1L, co drugie podlanie daje orgatrex 5ml/1L, na dniach jakoś zakupię bio pk 5/8, bo nie mam.
Recommended Posts