bortek Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Tak jak mowisz sa zdrowe to sie liczy z fartem stary 1 Cytuj
Dzik Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 no mega szybko a rośliny taki e tłuste że aż je rozsadza fajnie się to obserwuje 1 Cytuj
Triskele Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Witaj, widzę że masz też nawozy od Green House ? To twój pierwszy grow na nich ? Jesteś zadowolony ? Ładne rośliny ? z fartem do końca Cytuj
kosa0305 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Witam kolege ? tak pierwszy raz ich uzywam. Zadowolony hmmm... jak narazie tak ? bardzo mi pasuje to ze wszystko co potrzebne jest w jednym. Jak widac roslinki rosna jak na koksie dzis minal 4 tydzien uprawy i sam widzisz jak roslinki wygladaja. Zagladalem do korzeni to powiem Ci ze jest ich w ciul tam. Wiec chyba nawoz robi robote. ? pozdrawiam Cytuj
Triskele Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 " koleżankę " ? ja mam planty w ziemi, więc mam inny zestaw od GH, to mój któryś z kolei grow na tych nawozach. Kilka razy zmieniłam na inne i za każdym razem wracam pudrów ? też jestem zadowolona. Na jakimś amerykańskim forum facet pisał, że nie dał by 2 centów za nie, taki to szjas ? niegdyś nie miałam hydro, może kiedyś a właśnie, mam pytanie jakie są topy z hydroponiki? Ktoś na tym forum pisał że nie są tak zbite, twarde jak z ziemi ? Miał rację? jeszcze raz, powodzenia Cytuj
kosa0305 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Okej to zle zaczelismy ?? Dzien Dobry Pielna kolezanko ? jak sie masz ;p? Dobra wracajac do tematu ? To jest moja dziewicza podroz z hydro. Pierwszy raz to robie ? Zdecydowalem sie poniewaz moi koledzy mieli ladne zbiory i lepsza moc ? szukalem i wyczytalem ze hydro daje lepsza moc ziolka i przy okazji wieksze zbiory. No i nie ma tyle zachodu co z gleba. Raz na tydzien wymieniam wode i tyle ? podobno moj kolega z 8 plantow zebral 108 uncji. Przypominam ze 1 uncja to 28gram. Czyli wychodzi ze okolo 3 kilo zebral. Wiec to mnie zaciekawilo ? zobaczymy jak to wyjdzie u mnie ? Dziekuje jak bedziesz zagladac to bedziesz zorientowana w temacie i sama zobaczysz jak to dziala ? Cytuj
Triskele Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 A będę zaglądać, interesuje mnie to ? kobieca ciekawość. Cytuj
kosa0305 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Dzień Dobry ? Jak tam u Was ?? mam nadzieje ze wszystko w jak najlepszym porządku ? Mały update moich roślinek. Mam pytanko do Was. MIanowicie... Star Dawg ma okres wege niby 4 tygodnie. Ale top Dawg i G13 haze ma ten dłuższy 6-7 tygodni. jeżeli wydłuże ten okres na 7 tygodni to nic sie nie stanie ze star dawgiem ?? wplynie to jakos negatywnie na roślinki? z Góry dziękuje za pomoc ? 2 1 Cytuj
Pomidorek Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Nic im nie będzie, ładne krzaki właśnie dlatego chcę spróbować hydro... jakbys miał okazję to pochwal się jak wyglądają korzenie :) Cytuj
bortek Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 No mnie coraz bardziej tez to przekonuje Cytuj
Recommended Posts