zielonyzielarz Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Opublikowano 17 Maja 2019 4 tydzień flo. Na liściach pojawił się biały pyłek który w każdym gatunku pachnie inaczej(green gelatto pachnie trochę ciastkami) Nic złego się nie dzieje poza tym że sour diesel w jedną noc urósł prawie 10cm i przypalił liścia więc musiałem podnieść lampę do góry. Poza tym zastanawiałem się już nad suszeniem, powinienem wtedy pobierać suche powietrze z zewnątrz czy wypuszczać wilgotne z namiotu? Po czym poznam że już na nie czas? Zależy mi głównie na efekcie psychodelicznym. Według rqs jeszcze z 3-4 tyg ale wolałbym wiedzie wcześniej 1
Pomidorek Opublikowano 17 Maja 2019 Opublikowano 17 Maja 2019 Podoba mi się twój ogródek... możesz dać tą wysoką trochę bardziej na prawą stronę żeby jej się nie przypalił? przynajmniej tak podpowiada mi instynkt :P 1
zielonyzielarz Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Opublikowano 18 Maja 2019 Dzięki, w sumie temu z prawej przyda się troche więcej słońca
zielonyzielarz Opublikowano 23 Maja 2019 Autor Opublikowano 23 Maja 2019 Zauważyłem że liść u sour diesela zaczyna się robić żółty, poza tym liście jednego z green gelatto mają dziwne plamki, znajdują się one na samym dnie i ciągle nakurwia na nie wentylacja. Postanowiłem dodać jeszcze trochę suchego nawozu do każdej doniczki. Może powinienem inaczej działać? Czy to może fałszywy alarm
zielonyzielarz Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Opublikowano 29 Maja 2019 (edytowane) 5 tydzień, 4 dzień Kwiatki puchną w oczach, pozbyłem się żółtych liści jednak w dalszym ciągu pojawiają się, przede wszystkim u dieselka, rozumiem że w dalszym ciągu po prostu zrywać te żółte. Środkowy green gelatto ma fioletowe liście u szczytu, wygląda to bardzo ładnie niestety na zdjęciu nie byłem w stanie tego uwiecznić wystarczająco dobrze. Zauważyłem też coraz więcej brązowych trichomów. Edytowane 29 Maja 2019 przez zielonyzielarz Dopisanie informacji o trichomach
Rysiu Opublikowano 29 Maja 2019 Opublikowano 29 Maja 2019 Grubo idą. Szczególnie diesel. Na koniec czerwca będą grubaśne topy. 1
zielonyzielarz Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2019 (edytowane) 7 tydzień 4 dzień Topy puchną i robią się bardzo brązowe, lepkie. Sour diesel wygina się w stronę światła które lekko odsunąłem bo myślałem że się przypala. Przykurzyłem po kwiatku z każdego krzaczka i są wydajne i smaczne. Planuje wycinkę w następnym tygodniu, jakie kroki powinienem ku temu podjąć aby rośliny były gotowe na sobotę? Edytowane 12 Czerwca 2019 przez zielonyzielarz Dodanie zdjęć 1
Recommended Posts