Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano
56 minutes ago, seedmaniak said:

Następnym razem spróbuj robić zdjęcia wykorzystując okulary przeciwsłoneczne, radziłbym też usuwać uschnięte liście z doniczek bo to zaproszenie dla pleśni. Co do wielkości roślin, upatrywałbym winowajce po stronie źródła światła, pomyśl o COB albo dorzuć do tego Marsa coś dodatkowego.

Z Tymi okularami dobry patent ?

A co do kwesti swiatla tez myslalem ze moze byc winowajca na poczatku ale rozkminilem pare growlogow I ludzie robili to 100+ tylko weg 6 tyg w moim przypadku bylo 3 ?

Opublikowano
24 minutes ago, bortek said:

Ludzie robia i po ponad sto z 25dniowym wegiem

No prawda wsumie ^^ a co myslisz o tym Cobie co wyslalem? Ogolem moglem jeszcze zrobic do tego lst duzo topow bylo pozaslanianyc 

Opublikowano

Ogolnie to na temat lamp z aliexpres sie nie wypiwiem bo nie mialem nigdy wiec nie powiem ci czy sa takie same jak z specjalistycznych sklepow z oswietleniem. A jak sie coby sprawoja to masz wiele relek z tymi lampami na roznych forach to zobacz jak im to idzie i ile tematu zciagaja, zreszta z hps tak samo. 

• Like 1
Opublikowano
46 minutes ago, bortek said:

Ogolnie to na temat lamp z aliexpres sie nie wypiwiem bo nie mialem nigdy wiec nie powiem ci czy sa takie same jak z specjalistycznych sklepow z oswietleniem. A jak sie coby sprawoja to masz wiele relek z tymi lampami na roznych forach to zobacz jak im to idzie i ile tematu zciagaja, zreszta z hps tak samo. 

Ta relek duzo przejrzalem z Cobami I fajne paly wychodzily hps niestety odpada porobie research I cos sie ogarnie ?

Opublikowano (edytowane)

Polecam citizen clu058 albo tańsza wersja 048. Jestem bardzo zadowolony. Możesz zmontować sam i dużo zaoszczędzisz ?

Bortek ma cree i też jest wypas na maxa. 

Edytowane przez Guru
Opublikowano

Ale jest też masa GL z Marsem gdzie wyniki i struktura jest jak u Ciebie. To powoduje że ja się  ledami  zbyt nie interesuję 

Opublikowano
4 godziny temu, Guru napisał:

Polecam citizen clu058 albo tańsza wersja 048. Jestem bardzo zadowolony. Możesz zmontować sam i dużo zaoszczędzisz ?

Bortek ma cree i też jest wypas na maxa. 

Zastanawiam sie wlasnie nad kupnem clu.48. Tylko nie wiem jaka moc wybrac, podpowiedz czy na 0,64m wystarczy 200w?

Opublikowano
19 minutes ago, seedmaniak said:

Ale jest też masa GL z Marsem gdzie wyniki i struktura jest jak u Ciebie. To powoduje że ja się  ledami  zbyt nie interesuję 

No wlasnie 50/50 widze niektorym ladne wyszly drugim lipa straszna (tak jak mi) ale wlasnie sie zdecyduje na citizena tego co w linku wyslalem realny pobor 62 waty I teraz sie zastanawiam czy sprzedac tego Marsa czy dac Marsa + tego coba 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+