michal_o Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) Wieczorem montowanie i sprawdzimy. Jak ten też będzie lipa to się załamie. Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez michal_o
rooky Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) jarando edit: kiedy tniesz? Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez rooky
Rysiu Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Trochęmałe, ale swoje ? Mi też w obecnym growie małe powychodziły.
michal_o Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2019 10 godzin temu, rooky napisał: jarando edit: kiedy tniesz? Jak przyjdzie pora ? 33 minuty temu, Rysiu napisał: Trochęmałe, ale swoje ? Mi też w obecnym growie małe powychodziły. Jak na cfl i tyle co się z nimi problemów miałem i ze sprzętem to i tak jestem w miarę, w miarę zadowolony. ?
bortek Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Ladnie ci weszla ta jedna w purpure. Widze ze jeszcze troche i chlastasz 1
michal_o Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2019 No ten no name fakt. Drugi też zaczyna tylko jakoś wolniej i słabiej. Jeszcze ze 3-4 tygodnie myślę. Dopiero jedynie góry szczytów twarde w dotyku w miarę i trichomy same przezroczyste. Plus zastanawiam się czy na tym zdjęciu trzecim od góry nie widać oznak zhermienia i nie robią się nasiona tam ? Ale to akurat jutro jeszcze ostatnie podlanie z herbatą z bananów+bloom+top max to chyba będę musiał się przyjrzeć jej dokładniej ?
Esned Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Na moje oko wyglądają bardzo ładnie i smakowicie ? i ten kolor ? czekam na efekt końcowy ?
michal_o Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Dnia 9.04.2019 o 17:09, Esned napisał: Na moje oko wyglądają bardzo ładnie i smakowicie ? i ten kolor ? czekam na efekt końcowy ? To pewnie jeszcze na całkowicie końcowy poczekasz ? Ogólnie zastanawiam się czy nie ścinać stopniowo. Jednak te cfl to gowno jak nie wiem. Parę zdjęć przy okazji podlewania jednej z pań z tylu ? Całą roślina, kilka "topow" i znów całą roślina, kilka "topow"bla bla bla.... 1 3
Recommended Posts