kampan Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 Witam. Zaczynam kolejny grow w trakcie trwania innego ? Dzien 3-i od wykielkowania w szklance. Potem 3.6L w ziemi pod swietlowkami 24W kazda. Dzis przesiadka do 6L kokos z 10% domieszka perlitu. Kokos od UGRO z domieszka grzybow, ktore pewnie i tak zgina bo nawoz mineralny od Gold Label. Caly zestaw lacznie z batboost. Pestki od Bulk Seed Bank 10 sztuk Guerilla Glue Trening LST oraz toping Blue Kush musi wyjsc z boxa, wiec zbuduje oddzielny growbox. Guerilla bedzie trzymana na weg do czasu az Kush dojdzie, czyli okolo 35 dni. Potem pojdzie pod citizeny. Planuje wyciagnac minimum 100G suszu z krzaka. Juz tego dokonalem wczesniej tyle ze w 10L airpotach. 2 2
kampan Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Opublikowano 22 Lutego 2019 Dzien 4 (2 weg) Dzis przesadzone do 6L z kokosem i nawozy od poczatku oraz wstawione do marsa. Ph 5.5 EC 1.0 Temp 25 Wilgotnosc 80% 1
kampan Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Opublikowano 24 Lutego 2019 Dzien 6 od wykielkowania Weg 4 Kochanki maja sie dobrze, wilgotnosc i temp w normie. 2
SmakMaroca999 Opublikowano 25 Lutego 2019 Opublikowano 25 Lutego 2019 Zaglądam i podziwiam. Moje ulubione medium co do Marsa to nie mam dobrego zdania na temat tego panelu.
kampan Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Opublikowano 25 Lutego 2019 5 godzin temu, SmakMaroca999 napisał: Zaglądam i podziwiam. Moje ulubione medium co do Marsa to nie mam dobrego zdania na temat tego panelu. Ja tez nie i chce sie go pozbyc
Dr Greenthumb Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 jak miałem tylko marsa w boxie to zawsze mi się wydawało że jest mało światła, słabo się rośliny ogląda, nie widać dobrze niedoborów w liściach. ale sam sprzęt w sobie narazie wydaje się niezawodny. nie ma jak białe światło.
kampan Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Opublikowano 28 Lutego 2019 Weg 8 Maja sie dobrze, ale troche niedozywione. Dzis podlane first feed z dodatkiem roots i extra magnezu. Jedna dostala oddzielny box, airpota i bedzie matka. Lampa troche slaba, wiec podnioslem doniczke maksymalnie. Powinno sie teraz polepszyc. Bra tez w sumie dwukrotnie przesadzana. 1
Recommended Posts