Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano
O 28.02.2019 o 14:09, lolaszek napisał:

A ten akacz to czasami nie jest polautomat ?

Automat

Zdjęcia z dziś.

Roślinki z każdą godzina większe. DW ma jeden liść upośledzony - nie wiem jak taka przypadłość się nazywa - zostawiać, wyrywać go?

AK natomiast cały czas zawija liście do góry i tworzą się jakby łyżki - co to oznacza?

IMG_6790.JPG

IMG_6792.JPG

IMG_6794.JPG

IMG_6798.JPG

Opublikowano (edytowane)

Zostaw, czasami się zdarza że jakiś liść źle się uformuje. Następne powinny być normalne.

A wywijanie liści, jaką masz temp w boxie ?  Może być za ciepło.

Edytowane przez Triskele
Opublikowano

Temp bardzo dobra. 

Tak się im przyglądam... i przyglądam i ... zdrowo wyglądają. To tylko jeden listek lekko wygiety. Prawdopodobnie to nic, przewrażliwiony kochający tato ?

Opublikowano

Nie no z tą miłością to nie przesadzajmy, łączy nas tylko ...  ? 

Fakt, że zdarzyło się z raz czy dwa że termometr pokazał 31-32 stopnie, no ale raczej ogarnięty temat i nie przekracza 30 już. Też rurka z gąsiora jest podprowadzona, szału nie ma ale zawsze jakieś gratisowe co2 dojdzie.

Czyli co, nie przejmować się łyżkami? Ten typ tak ma?

Opublikowano

Mieliśmy kiedyś co2 w boxie, nie widziałam różnicy. Jedna rzecz gdzieś wyczytałam, że jak dajesz dodatkowe co2 to panny potrzebują więcej papu.

Opublikowano (edytowane)

Pojawił się pierwszy poważniejszy problem. Biały osad/nalot + wyżarte/wypalone plamki na liściach. "Nalot" gównie zbiera się w zagłębieniach unerwienia.

Pojawiło się to po powieszeniu maty co2 - nigdy więcej tego g#$na - na 99% to kwestia tego niefortunnego zagrania, ale chciałem się skonsultować czy aby na pewno, no i co z tym faktem zrobić?

Mata oczywiście już poza namiotem.

IMG_6876.JPG

IMG_6875.JPG

IMG_6873.JPG

IMG_6871.JPG

Edytowane przez iii
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+