lolaszek Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Opublikowano 25 Lutego 2019 10 godzin temu, Triskele napisał: Juz im dajesz nawóz na flo ? nie, nawet jeszcze nie mam , lalem od malej 1/4 dawki, 1/2 i raz dostaly pelna dawke wzraz ze wzrostem, juz odbily dzisiaj pieknie . Uzywam connoiseur a+b grow.
Triskele Opublikowano 25 Lutego 2019 Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) A co planujesz ? Co to jest ten koneser na kwitnienie? Myślałam, że to nawóz:) Edytowane 25 Lutego 2019 przez Triskele
lolaszek Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Opublikowano 25 Lutego 2019 1 minutę temu, Triskele napisał: A co planujesz ? na bloom ? to samo a+b conneiseur bloom + big bud + b52 + overdrive oraz carboload .
VenO_oM Opublikowano 28 Lutego 2019 Opublikowano 28 Lutego 2019 Pięknie idą panie ? lolaszek wyczyść skrzynkę jak możesz, bo mam ważne pytanie ale nie mogę posłać wiadomości ?
lolaszek Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Opublikowano 1 Marca 2019 BLESS HAILE Podlane konesserem + B52 + calmag i dostana oprysk dzisiaj z rhizotonic, juz nic nie tne z bananow , chcialbym jeszcze topowac gelato bo mniejsze jest ale ida nierowno ;/ , planty sie ladnie regeneruja i wygladaja jak bonsai :) Planty byly wielokrotnie topowane Zeby zapelnic tego boxa maxymalnie kiedy przelaczac ? Ja osobiscie mysle 10 dni im dac jeszcze. Gelatto (przebarwienie na lisciu, balem sie dawac nawoz ale ...) banan po fimie banan po toppingu calosc 1
lolaszek Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Opublikowano 1 Marca 2019 4 minuty temu, Rysiu napisał: Bodoba mnie się to. dziekuje, ja dopiero zaczynam przygode z fotoperiodem/treningiem juz mi sie podoba.
lolaszek Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) FYI. Automaty dzisiaj przesadzam dso 10l - 2 , a ten karzel snienaturzonyu wygina do drawska ? Edytowane 3 Marca 2019 przez lolaszek
Triskele Opublikowano 3 Marca 2019 Opublikowano 3 Marca 2019 O 1.03.2019 o 23:00, lolaszek napisał: dziekuje, ja dopiero zaczynam przygode z fotoperiodem/treningiem juz mi sie podoba. To tak jak mój Pani Władca, spał by w boxie jeśli by wiedział, że się zmieści
lolaszek Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Opublikowano 3 Marca 2019 24 minuty temu, Triskele napisał: To tak jak mój Pani Władca, spał by w boxie jeśli by wiedział, że się zmieści na bezrobociu siedze od 2 tyg rto mam co robic he he , i tak leca same bez wiekszych ingerencji, trening przy podlaniu i w sumie tyle . 8 dni do przelaczenia mysle ?
Recommended Posts