Goku Opublikowano 15 Lutego 2019 Opublikowano 15 Lutego 2019 Witam. Mam pytanko Na jakiej odległości masz lampę od młodych siewek.. I jaką moc im. Zapodajesz.
Triskele Opublikowano 16 Lutego 2019 Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) 2 godziny temu, Krystek1 napisał: Witam. Mam pytanko Na jakiej odległości masz lampę od młodych siewek.. I jaką moc im. Zapodajesz. LED sprawdza się przy siewkach, możesz naprawdę nisko zawiesić a nie spalisz roślin no i nie beda się wyciągać. My mamy LED 180 W Edytowane 16 Lutego 2019 przez Triskele
lolaszek Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Opublikowano 16 Lutego 2019 13 godzin temu, Krystek1 napisał: Witam. Mam pytanko Na jakiej odległości masz lampę od młodych siewek.. I jaką moc im. Zapodajesz. 11 godzin temu, Triskele napisał: LED sprawdza się przy siewkach, możesz naprawdę nisko zawiesić a nie spalisz roślin no i nie beda się wyciągać. My mamy LED 180 W Kiedys trzymalem 60cm nad sadzonkami i 40% lampy teraz lece lampa pod 'sufitem' i 100% mocy , jak chcesz oszczedzic energi troche to obniz ale COBY sa strasznie mocne na citizenie i jak obnizysz lampy ponizej 40cm od szczytow to popalisz w najlepszym wy[adku albinoza.
lolaszek Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Opublikowano 16 Lutego 2019 UPDATE : Rosliny raz podlane odzywka, pare dni temu wczoraj dostaly sama wode , jutro przyjda mi doniczki oraz ziemia i przesadzam , zaczynaja boczne odrosty sie wysuwac ladnie , czy juz czas aby topingowac ? czy poczekac az troche podrosnie ? przed czy po przesadzeniu lepiej ? Jak potrzeba inne fotki z innego konta to pisac. Do rzeczy Witaj w moim ogrodzie : 2x banana, jeden gelato i 3 auto ak ver 2.0 postanowilem wykielkowac te akcze bo jeden krzak mnie zaskoczyl bardzo zbite kwiatostany i pyszny towar wiec czemu nie , one wleca do darkrroma jak LSD dokwitnie zreszta jest miejsce tam na nie ale u mnie chce trzymac je do przelaczenia moich . gelato topping banana 1 topping banana 2 fim
Pomidorek Opublikowano 16 Lutego 2019 Opublikowano 16 Lutego 2019 No i fajnie młode zdrowe, a jakieś zdjęcie tego lsd?
lolaszek Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Opublikowano 16 Lutego 2019 6 minut temu, Pomidorek napisał: No i fajnie młode zdrowe, a jakieś zdjęcie tego lsd? zrobie ale co jestem to ciemno albo nie mam aparatu, plant mimo 2mc wega wielki nie jest ale dosc obficie plodzi . Dzieki propagatorom i planowaniu mam co chwilke zbiory , przydalby sie jedynie jakis box wegowy ale mysle po wakacjach odpalic nastepna 80tke i podobnego leda zakupic jeden wyciag ktory obrobi oba boxy, przy 12/12 bedzie takie samo spalanie jak 24/0 wiec prad nie zwiekszy zuzycia a jesli to odrobinke.
lolaszek Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Opublikowano 17 Lutego 2019 Witam, Przesadzone dwie , jutro gelato bo ziemi braklo . Oba banany przyciete po 6 szczytkow topping , pytanie - czy z pierwszego toppingu kiedy mi wyrosly dwa odrosty to je tez toppinguje czy zostawiam ? Zglebowalem je jak nisko moglem, doglebowac ? Jak cos to jutro Rutkowski patrol wpada i krzyczy na glebe Podleje je dzis woda z malymi dawkami konesera i calmagu oraz spryskam rhizotoniciem. banan po fimie , sam nawet nie wiem czy udanym banan po toppingu i odnosnie niego pytanie czy odrosty po 1szym toppingu toppingujemy gelato - jutro dalszy topping i przesadzam, bede musial sie pozbyc pierwszej dolnej part coby ja wsadzic glebiej. Razem, czekamy na nadejscie kalashnikovow w propagatorze, oby wyszly wszystkie
Triskele Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 FIM czy jest udany będziesz wiedział jak zamiast dwóch będziesz miał 4 główne szczyty po topowaniu. Nam wyszedł prawie udany i mamy na jednym krzaku trzy topy. Drugi toping zależy od Ciebie. Czy chcesz przedłużyć veg, to kolejny szok dla rośliny i na dzień lub dwa zatrzyma się wzrost. No i automatów nie topuj AK47 i LSD paliłam, szczególne LSD przypadł mi do gustu A koleżanka do domu tylko cudem trafiła. Piękne rośliny. 1
maurycy Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 Czy fim udany to tak jak koleżanka wyżej pisze okaże się jak odbije mój nie wyszedł tak jak chciałem ale za to mam topa w kształcie serca? z fartem
Triskele Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 Prawie udany FIM, wyszły trzy topy zamiast dwóch ( w teorii powinny być cztery )
Recommended Posts