Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Było warto się trochę pomęczyć  ?  napewno gdybym miał większe doświadczenie by tak nie wyglądały ?

tez wczoraj tak przeglądałem fotorelacje jakie to małe było i jak łodygę złamałem w 3 a jak się ładnie podniosła i ile topów wysypała ? może nie będą za duże ale za to własne ?  trójka  jest cała w kropkach jak by wysypki dostała a puchnie i rośnie w miarę dobrze ?  dostała wczoraj 16ml bio tabsa pk5-8 zobaczymy za pare dni ? 

@Triskele bez twojej pomocy w dużym stopniu była by pewnie porażka ?  ale na ostateczna przemowę i podsumowanie przyjdzie jeszcze czas ? 

Opublikowano

Rdzawe plamy na liściach i niektóre usychają ? 

przepraszam ze tak spod hps ale nie mam jak wyjąc są podwiązane to do ścinki niektóre topy ? 39FA1014-3134-4141-B7EB-08B4BA99220E.thumb.jpeg.39997a1a06b274000d0aa7a8ace8a0fb.jpeg

Opublikowano

Jaka masz temp na wysokości topów?

Mam do wyboru chyba trzy obcje niedobór P lub K lub za gorąco.

Jeśli miałabym strzelać to potas. Chyba że ktoś ma jeszcze inny pomysł.

Opublikowano

@Triskele od momentu zainstalowania CT mam od 20-25 stopni na wysokości topów ? wiec to raczej p lub k  są głodne poprostubwydaje mi się ze maja tyle topów i wyżywić nie może poprostu ?

Opublikowano

Każda roślina jest inna, każdy strain,  warunki w boxie, rośliny poddawane są stresowi  np LTS a dawki podawane przez producenta to dawki minimalne. Musisz obserwować rośliny i ... lej wg potrzeb a to co pisze producent traktuj jako wartości wyjściowe. Prosty przykład, nasz Bruce Banner dostał w kość, porządny trening, stracił sporo liści i dostał na ostatnie podlanie EC 3,1. Przypuszczam, że ten sam Bruce Banner u innego growera puszczony bez treningu przy takiej dawce nawozów dawno byłby spalony. A producent poleca na ten etap flo chyba około EC 1,6 

7 minut temu, bortek napisał:

Ja mysle ze PiK i to spory niedobor

Też mam wrażenie, że oba niedobory nakładają się na siebie, roślina jest spora i ma apetyt.

Opublikowano (edytowane)

@bortek dostają po 14-20ml bio tabsa ok 5-8 co każde podlanie  i grow od czasu do czasu 4ml i calmaga co 2 podlanie po 2 ml ... jedzą jedzą jak szalone 

@Triskele podobno bio tabs mocny jakoś nie widzę ??

Edytowane przez Esned
Opublikowano (edytowane)

Mocny ... hmm mieliśmy więcej niż jeden grow na biotabs, zawsze były niedobory. PK 5-8 to bardzo mało jak na booster. Mój jest fakt mineralny, ale sprawdź sobie, jest pięciokrotnie bogatszy w PK. 

Edytowane przez Triskele
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+