Przyszły nowe koleżanki, zapomniałem wstawić super costa na zdjęcie ale jest przyszło, dostałem spory bonus Frost Gorilla xxl auto fem. THC-THC jak zawsze nie zawodzi a może ktoś tu zerknął na relkę 😛
A co do mojej relki, kurcze zaczeły te z przodu puchnąć, a najbardziej widać to po prawej stronie jedna taka gruba się zrobiła a to ta od pierwszej lewej.
To co dziś jeszcze flush czy podlać samą wodą i sobota pierwsze większe wycinki?
Topy pod lampą robią się białe a trichomy widać już bez macro. Dla mnie wyglądają zajebiście!
All:
Przód:
Z Toom'a jeden wziąłem gratis, bo się o to prosił, ale to pH do Jakuzzi miało być. Będę na działce, to fotę zrobię, ale on kosztował +/-50€
Dzisiaj boxa do innego pomieszczenia przeniosłem . Roślinki z 2h miały zmienny klimat. Wczoraj podlewane, niech dojdą do siebie.
Mała aktualizacja, pierwszy dzień w glebie i już efekty !
Miałem identyczny miernik z temu to rozbił się o ścianę niechcący 😅 bierz poprawki na niego. I lepiej podlać do runoffu i tym się sugerować a miernik do gleby to z 50euro stoji i też ma Wachania. No ale lepszy jak żaden 😁
No i jak kupisz nawozy od biobizz to te mierniki i tak się nie przydadzą 😅
Recommended Posts