lolaszek Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2018 Bylem na urlopie , planty byly chwile pod innym okiem, nie chcialem aby karmil wiec troche zglodnialy w te dwa podlania le juz podostawaly pelne dawki , lsd osobna fotka tak jak podejrzewalem to jest regularna ktora edzie szla do innego boxa i tam z dochodzacym autosem beda przelaczone na 12/12 ale to osbny watek. Jeden plancik tam juz prawie gotowy ten niski a ak na srodku dopiero zaczyna przygode z kwitnieciem , dwie wierze z tylu puchna i ladnie pachna , dzisiaj planuje scinke albo jutro w darkroomie .
Medicaluser Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Ładnie rosną ciekawy jestem lsd jak zakwitnie.
raven4554 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Fajne choinki Ci porosły akurat na święta
lolaszek Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2018 4 godziny temu, Iskra napisał: Ładnie rosną ciekawy jestem lsd jak zakwitnie. Dom i transport juz jest dla niej szykowany , niestety musi pozostac jeszcze u mnie 4-5 dni bo nie chce jeszcze ciachac tamtych , dostaja po 2,5 L wody z flawless finish i bede ciac jak mikroskop ogarne .Bedzie pewnie grubo tylko mala donica 12L , wolalbym 50 ale kto to wiedzial ze tak wyjdzie iz panna jest regularna i zesmy nie dopatrzyli 4 godziny temu, raven4554 napisał: Fajne choinki Ci porosły akurat na święta No, jak dobrze pojdzie to za 5 dni juz beda wisiec panny z drugiego boxa - chemdogging i fugue state , na swieta cos tam juz podbiore ze sloikow
Pomidorek Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 No panie... Zazdroszczę, profeska... A jestem mega ciekawy co będzie z tej choinki... Piękna, na święta wystawiłbym w salonie ?
lolaszek Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2018 19 godzin temu, Pomidorek napisał: No panie... Zazdroszczę, profeska... A jestem mega ciekawy co będzie z tej choinki... Piękna, na święta wystawiłbym w salonie ? Dzieki, staram sie jak moge ale dalej wiele pokory do natury Najlepiej sie uczyc samemu.
lolaszek Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2018 Witam wszystkich, A wiec tak, dzis nakarmilem dziochy , regularna LSD jeszcze dwa dni i bedzie przelaczona na 12/12 , niestety akurat zaczela chorowac troche ale to nizej , reszta idzie w miare okey , mozna sie przypierdolic do kilku rzeczy ale dalej sie ucze. Moze przejdzmy od razu do zdjec. Northern Lights no 1 przewazajace geny sativy ,za to topy pol na pol cross widac wplyw indici Puchnie i leci ladnie . Northern Ligths no 2 Druga z wiez, hehe - pink pheno , plant zabarwia sie na purpurowy kolor Northern Lights no3 Niski za to rozlozysty plant , nie wiem sam czy tak poszedl przez to ze ich nie wycinalem od dolu , wiekszy wplyw indici zdecydowanie z genach . Green Poison XXL Ten plant stracil glowny szczyt z racji plesni , 2-3 tygodnie i idzie pod kose. Ak47 Jak widac, pierwszy etap kwitniecia LSD regularna, zaczyna mi pokazywac problemy , zolte listki jak przy siarce, dostala wode z mikroelementami i niebawem wypad Pare fotek wspolnych BONUS Suszymy mephisto genetics - fugue state
bortek Opublikowano 16 Grudnia 2018 Opublikowano 16 Grudnia 2018 wszystko zajebiscie kozak rosliny ale moglbys foty obracac bo mnie kalarepa napierdala od krecenia 2
lolaszek Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2018 3 minuty temu, bortek napisał: wszystko zajebiscie kozak rosliny ale moglbys foty obracac bo mnie kalarepa napierdala od krecenia hahahahahah, kalarepa od krecenia hahahaha, dobra ziomek w sumie sluszna uwaga
lolaszek Opublikowano 27 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2018 szybki up, 3-4 tyg do sciecia oprocz ak47 fotki obiecuje obracac next time bo jak juz je dodasz to ku**a sie nie da edytowac , a usuwanie nie dziala na seks i nerwy mi to dziala. sorry ak47 green poison northern light 3 all
Recommended Posts