lolaszek Opublikowano 25 Października 2018 Opublikowano 25 Października 2018 Oświetlenie : Panel Led Grow 150W CITIZEN clu058 3.500K z potencjometrem , faktyczny pobor mocy 138W Fotoperiod: 24 Box: Homebox ambioent q80 Podłoże: Biobizz Light mix Donice: 5x airpot Nawozy: weg - biocanna vega flo - biocanna flores biocanna rhizotonic aptus topbooster an carboload an flawless finish ghe essentials GHE ph down shogun calmag gold a label na plesn / ku*****o Wentylacja: Wyciągający TT 1 x mieszajacy Secret Jardin 30 1 x wlot pasywny prima klima eco line 100mm 240-360m3/h rura wyprowadzajaca poza okno Dodatki : Sterownik klimatu Superpro AC-2 Miernik PH Milwaukee Programator czasowy Stacja pogody Nawilzacz powietrza PureMate PM908 z jonizatorem powietrza i czujka wilgotnosci Osuszacz powietrza Pestki : northern lightsy, green poison xl Dodatkowe info: tbc. Jak na zdjeciu 1
Maszyna Opublikowano 25 Października 2018 Opublikowano 25 Października 2018 Pełna profeska. Będę zaglądał
Gucio Opublikowano 26 Października 2018 Opublikowano 26 Października 2018 czysto i schludnie, to mi sie podoba a donice to czasami nie root-pouche?
Rysiu Opublikowano 26 Października 2018 Opublikowano 26 Października 2018 No fajnie. Który to dzień? Ja właśnie składam swojego leda na citizenach. Ale clu 038. Miałem drivery 699mA więc clu 038 najbardziej pasowały. Ponoć 159lm/W więc powinny mieć pierdo....cie
lolaszek Opublikowano 29 Października 2018 Autor Opublikowano 29 Października 2018 update, w drugim boxie jak i w tym widze ze musze pryskac brutalnie calmagiem , bo liscie mi wyraznie pokazuja slady niskiego ph, brak calmau, zelaza a to w jednej parze idzie , w tym boxie mniej, nawilzacz niebawem wygina z boxa a w jego miejsce wlatuje siostra tych dwoch wiekszych z dolu z drugiego boxa ( o wiele dorodniejsze tam porosly pewnie dlatego ze samopas hehe)
Gucio Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 ja mam pytanie odnosnie tych donic, one sa z filcu, tak? jak je porzadnie podlewasz nie tworzy sie zadna plesn na nich? szczegolnie na wegu, przy wysokiej wilgotnosci powietrza. Jest to pierwszy grow w tych donicach czy juz ktorys kolejny? a co do roslin, no co tu duzo pisac, ladnie sie krzacza i zdrowo wygladaja :)
lolaszek Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Opublikowano 3 Listopada 2018 8 minut temu, Gucio napisał: ja mam pytanie odnosnie tych donic, one sa z filcu, tak? jak je porzadnie podlewasz nie tworzy sie zadna plesn na nich? szczegolnie na wegu, przy wysokiej wilgotnosci powietrza. Jest to pierwszy grow w tych donicach czy juz ktorys kolejny? a co do roslin, no co tu duzo pisac, ladnie sie krzacza i zdrowo wygladaja Mimo iz sie mocza jak wlejesz zbyt mocno to dosc fajnie parują, mialem plesn w kazdej z dwoch upraw tylko na jednym z krzakow i tylko na glownym topie - ale nie w tym boxie tylko w darkroomie <relacja troche nizej> W tym boxie jest potezny wentylator ktory bedzie zamontowany niebawem na gore dmuchajac na nie a dodatkowo wleca dwa corsairy 100mm silenty tylko czekam na listwe z portami usb i okablowanie 3/4pin , w darkroomie tez cos dodac musze - Wazne jest aby otwierac mimo zbicia glowny top aby sprawdzic czy sie tam cos nie robi , ja sie skumalem ze kolor glownego szczytu robil sie innego koloru.
lolaszek Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Opublikowano 3 Listopada 2018 O 26.10.2018 o 17:30, Gucio napisał: czysto i schludnie, to mi sie podoba a donice to czasami nie root-pouche? tak rout pouch bags australijskiej firmy, uzywam od poczatku i sa lepsze od tych duzych co mam czarnych angielskich i tansze !!! O 26.10.2018 o 20:09, Rysiu napisał: No fajnie. Który to dzień? Ja właśnie składam swojego leda na citizenach. Ale clu 038. Miałem drivery 699mA więc clu 038 najbardziej pasowały. Ponoć 159lm/W więc powinny mieć pierdo....cie Sam nie wiem kolego ale albo czas tak zapierdala albo tak rosna , sam musze to sprawdzic hehe , moze miesiac ale wygladaja na wiecej . Ja sie nie znam w ogole na tych ledach , gosc mi robi te ledy za bardzo rozsadne pieniazki. O 25.10.2018 o 21:22, Maszyna napisał: Pełna profeska. Będę zaglądał Dziekuje
lolaszek Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Opublikowano 5 Listopada 2018 Witam, maja france miesiąc, te dwie schowane nizej 2,5 i 3 tygodnie . Najwyzszy z plantow przybral 11cm w dobe , reszta go widze goni , lampa poszla na samą gore i od szczytow jest okolo 40 cm, bede wiazal ja niebawem o ile sie nie uspokoi , w obu boxach mialem niedobory calmag , w darkroomie leje potrzebujacej 1 ml a wszyskim innym w obu boxach 0,5 ml, kupilem sobie plantmagic magnecal + i tym leje bo ten oprysk od shoguna top sie nadaje do dolistnej profilaktyki, odstawilem na moment obecny trace elements od ghe z racji iz w tym produkcie mam tracy. Najwyzszy plant od nastepnego podlania oczywiscie dostanie 1ml calmagu , doszedl mi big bud booster ale jego uzywamy miedzy 2-4 tygodniem kwitnienia wiec jeszcze nie to a anastepne podlanie dodaje im ten booster.Na nastepny projekt lecą albo jack herer extreme (wątpliwe) ale przymierzam sie do zabawy z klonami ( bede mial gotowce od kumpla) a w darkroomie raczej beda leciec dalej auto.
Recommended Posts