fazawzrostu Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2019 1 minutę temu, Judaista napisał: Ja bym jeszcze lał pk. samo pk czy tez cos jeszcze ? booster ?
Judaista Opublikowano 30 Stycznia 2019 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Booster też na oko wyglądają na jeszcze z 2 tygodnie spokojnie do ścinki. Musisz trichomy patrzeć
SmakMaroca999 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Opublikowano 31 Stycznia 2019 jeszcze ze dwa podlania z papu by się przydały rzeczywiście jak pisze Judaista . Do PK dodaj solidną dawke magnezu a roślina jeszcze bardzej sie zacznie pocić.
fazawzrostu Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2019 9 godzin temu, SmakMaroca999 napisał: jeszcze ze dwa podlania z papu by się przydały rzeczywiście jak pisze Judaista . Do PK dodaj solidną dawke magnezu a roślina jeszcze bardzej sie zacznie pocić. ale ja nie wiem skad ten magnez wziac :C
SmakMaroca999 Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 12 godzin temu, fazawzrostu napisał: ale ja nie wiem skad ten magnez wziac :C zobacz jaki skład ma twój boster. Na rynku jest wiele bosterów na kwitnienie ja np. urzywam Candy bud z AN który ma w swoim składzie sporą zawartość magnezu.
fazawzrostu Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Opublikowano 4 Lutego 2019 58 Dzień Flo Topek Jak wypuszcza jeszcze te swoje białe pędy ze środka to znaczy że nadal puchnie ?
Dzik Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 pokazuje gen podarowany od sativy nie jest to do końca wyznacznikiem dojrzałości, (maksymalnej mocy) maksymalna moc może być rownie dobrze kiedy jeszcze są właśnie takie białe wloski kiedy są już max napuchnięte - może już THC spadać a rosnąć CBD, mniej psychodeli a więcej rozluźnienia ( bardziej medyczne niż narkotyczne) może to być też objaw nadmiaru światła
fazawzrostu Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Opublikowano 5 Lutego 2019 2 godziny temu, Dzik napisał: pokazuje gen podarowany od sativy nie jest to do końca wyznacznikiem dojrzałości, (maksymalnej mocy) maksymalna moc może być rownie dobrze kiedy jeszcze są właśnie takie białe wloski kiedy są już max napuchnięte - może już THC spadać a rosnąć CBD, mniej psychodeli a więcej rozluźnienia ( bardziej medyczne niż narkotyczne) może to być też objaw nadmiaru światła to kiedy ciąć ?
Recommended Posts