Dr Greenthumb Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Opublikowano 8 Listopada 2018 (edytowane) Zerkniemy na sałatę zaraz przed odpaleniem światła, i zaraz po odpaleniu kiedy jeszcze nie jest tak żółto. Idą jak burza, konkretnie nabite azotem. 3 rośliny przeszły topping 2x, i 2 rośliny tylko raz. Cały box zapełniony, i nawet dobrze ze nie wyszło 6 roślin, tak jest akurat bez nadmiernego tłoku. Następny up będzie już jak zaczną kwitnąć. PS. kierowniku adminie moderatorze, można zmienić tytuł ? Chociaż poprawić na 5x Edytowane 8 Listopada 2018 przez Dr Greenthumb
Dr Greenthumb Opublikowano 15 Listopada 2018 Autor Opublikowano 15 Listopada 2018 Poszły do góry po przełączaniu, pierwsze ślady kwitnienia już widać. Nadmiar azotu zjedzony, powoli wracam do nawożenia małymi ilościami. Trochę liści wycięte jak i małe łodygi z dołu. 1
Toksyna Opublikowano 16 Listopada 2018 Opublikowano 16 Listopada 2018 Piękny ogród aż miło popatrzeć. Na koniec będzie tam gęsty i pachnący las?
Dr Greenthumb Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) dzięki, zobaczymy na święta czy będą choinki oszronione śniegiem. robi się zimno konkretnie, dzisiaj pobiłem rekord w boxie 21 stopni przy 600w. Edytowane 16 Listopada 2018 przez Dr Greenthumb
Pomidorek Opublikowano 18 Listopada 2018 Opublikowano 18 Listopada 2018 dzieje się dzieje... tutaj widać "doświadczenie" będą tłuste
Dr Greenthumb Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Opublikowano 24 Listopada 2018 Up Rośliny ładnie kwitną ale panuje klęska głodu. Po nadmiarze azotu pod koniec veg teraz jest jego za mało, szczególnie w dwóch roslinach. Za wolno wróciłem do karmienia, za małymi dawakami. Mam nadzieję że nadrobię braki. Światło większość czasu 400w, i na parę godzin 600w. 2
Recommended Posts