bortek Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Opublikowano 9 Listopada 2018 Ciesze sie ze mimo wysokiej wilgotnosci uniknolem plechy jednak wiecej mieszajacych i mocniejszy wyciag pomogly na to wychodzi ze nawet jak jest duza wilgotnosc to przy dobrej cyrkulacji nic sie nie dzieje
bortek Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Opublikowano 10 Listopada 2018 Topek purple queen zaraz po trymie piekny kolorek 2
Judaista Opublikowano 10 Listopada 2018 Opublikowano 10 Listopada 2018 Będzie dobry upierdalacz, zwłaszcza ile tam bursztynów miałeś, będzie lulać do snu zawodowo/Widać na focie, że elegancko zbite.
bortek Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Opublikowano 10 Listopada 2018 Wole tez indyjki z bardiej mlecznymi trichomami żeby tak nie wbijalo nawet szybko doszły tak jak producent podal
Pomidorek Opublikowano 11 Listopada 2018 Opublikowano 11 Listopada 2018 Gratulacje... Piękne, tłuste topy
Dr Greenthumb Opublikowano 11 Listopada 2018 Opublikowano 11 Listopada 2018 kolory naprawdę robią wrażenie, no i trimming pro. ja trymuje na koniec i nigdy to tak nie wygląda ?
bortek Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Opublikowano 11 Listopada 2018 Troche zabawy bylo teraz niech schnie potem w sloje torebeczki boveda i niech sie kuruje
bortek Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Opublikowano 13 Listopada 2018 Witam wszystkich w ostatnim podsumowaniu temat wysuszony elegancko wyszlo razem 400g.mysle ze moglo byc lepiej ale nie ma co nazekac material do sloikow i niech dochodzi zapale dopiero w weekend inaczej nie mam jak za duzo na glowie. Temat mozna przeniesc do zakonczonych pzdr. 1
Judaista Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 Eleganckie topiszony. Też masz te wkłady do słoików. Też się nad tym zastanawiam. Przede wszystkim czy to ma realny wpływ na utrzymanie wilgotności
bortek Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Opublikowano 13 Listopada 2018 Mysle ze tak jak nie mialem wkladow to mi sie po czasie sypalo z topow duzo jakos przesychaly za bardzo teraz mam je trzeci raz i jest ok. Topy jakies swierzsze i nie takie suche
Recommended Posts