Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Ok. Dobrze ze nie wlalem. Ok. Tak biotabsy zaladowane. A czy w przypadku moich roslinek bede stosowal trening ? Czytalem ze dla automatow idealny jest LST. Jakie jest twoje zdanie ?

Opublikowano

Dobry Wieczór :)

dziś mija 20 dzień :)

z obserwacji zauważyłem, że łodygi się mocno się wzmocniły od ostatniego razu ? Wydaję mi się, że niczego im narazie nie brakuje..

zostawiam kilka zdjęć. Pozdro. :)

100_1677.JPG

100_1678.JPG

100_1679.JPG

100_1680.JPG

100_1681.JPG

100_1683.JPG

100_1684.JPG

100_1687.JPG

100_1688.JPG

Opublikowano (edytowane)

Odratowane !!! :-)  

Widzisz to ostatnie zdjęcie , ta łodyga za tydzień będzie zasypana ziemią ( tak ze wszystkimi sie zrobi)  i w przyszłości będą z niej wyrastać korzenie ?

2 godziny temu, Judaista napisał:

Te większe mógłbyś już zacząć trenować.

Kolega ma automaty po ciężkim starcie , które wyszły bez szwanku na prostą . Na moje oko trzeba im dać spokój nawet z LST.

Kosa jakbyś tą 1000 W lampe miał cały czas włączoną , to te kwiaty ,które są teraz największe wyglądały by teraz jak te najmniejsze z tym ,że liście byłyby żólłte :-)

W uprawie często jest tak ,że więcej znaczy mniej a mniej znaczy więcej :-)

Widzisz jak sie gęste robią, nic ci sie nie wyciąga , będa niskie i zbite ?

O 23.08.2018 o 13:57, kosa0305 napisał:

o tych:

30242be3b046cdd4dfa8a1ee22c81609.jpg

Czyli dałeś do ziemi te tabsy ??? Masz te dodatkowe produkty od bio tabs czy tylko to?? Ile wrzuciłeś tabsów na donice???

Edytowane przez Pasjonista
Opublikowano

@Pasjonista

Tak widzę. Zrobię tak jak mówisz, za tydzień podsypę. Najlepiej się uczę na własnych błedach. Wiadomo, że lepiej ich nie popełniać ale nikt nie jest idealny ;) nic poza biotabsami nie mialem w zestawie. 

Producent przewiduje 5 tabsow na 11l donice. Ja wlozylem po 4. Kupielm drugi zestaw do tych młodszych roślinek i z kolei na ich opakowaniu napisane jest aby wlozyc 2 tabsy na 10l donice i tak zrobilem. 

Opublikowano

@Judaista

Nie moge sie wypowiedziec bo jestem poczatkujacym i jedybie ci to moge sluchac i stosowac sie do Waszych rad.

Chce wykorzystac potencjal i mozliwosci tych roslinek by zebrac jak najwiecej plonow ;)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+