bortek Opublikowano 1 Października 2018 Opublikowano 1 Października 2018 Nie wiem ale wydaje mi sie ze letko czuć a może odmiany tak dają mocno
kampan Opublikowano 1 Października 2018 Autor Opublikowano 1 Października 2018 Teraz, bortek napisał: Nie wiem ale wydaje mi sie ze letko czuć a może odmiany tak dają mocno U mnie stwierdzam ze namiot przepuszcza mimo ze jak went chodzil to sciany sie zapadaly. Zamek przepuszczal swiatlo mi.n. W zapachach odmian nie mam doswiadczenia. Uprawiam to co lubie
Pasjonista Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 (edytowane) Znowu to powtórze jak pare lat temu że Hydro shooty mogą przepuszczać światło przez express. Kampan zobacz sobie u Didi92 on ma HS40 i tam już producent naszył zaślepke na express Edytowane 2 Października 2018 przez Pasjonista
kampan Opublikowano 2 Października 2018 Autor Opublikowano 2 Października 2018 1 godzinę temu, Pasjonista napisał: Znowu to powtórze jak pare lat temu że Hydro shooty mogą przepuszczać światło przez express. Kampan zobacz sobie u Didi92 on ma HS40 i tam już producent naszył zaślepke na express Swiatlo przepuszczaja. Kupie lepsza serie na nastepny grow
Pasjonista Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Ja jak miałem HS 40 wycinałem z foli srebrnej taki pasek i zasłaniałem zip
kampan Opublikowano 4 Października 2018 Autor Opublikowano 4 Października 2018 Podsumowanie. Po 4 dniach suszenia kobieta oczyszczila i zmielila to co do palenia. Jeszcze ze dwa dni musi sie podsuszyc. Wyszlo na teraz 268g plus te topy co scialem wczesniej. Z boku w misce mniejsze na maslo itp. Tez tego sporo jest. Tak ze wyszlo wiecej niz 1g z wata i powyzej 120g z krzaka. Mysle, ze gdyby nie te male klopoty, to moglbym nawet po 150 i wiecej z krzaka miec. A palenie miodzio:) Grow zakonczony 1
Dr Greenthumb Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 1 godzinę temu, kampan napisał: Po 4 dniach suszenia kobieta oczyszczila i zmielila to co do palenia. Wszystko fajnie, ale mam pytanie - odrazu wszystko mielisz ? Po co ? Odrazu wszystko zjaracie w weekend ?
bortek Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Wynik elegancki 120 z krzaka jest git
kampan Opublikowano 5 Października 2018 Autor Opublikowano 5 Października 2018 Kobieta mieli i pakuje prozniowo. Jakos tak zaczelismy robic.
Dzik Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 taka kobieta to skarb :-) dlaczego nie robicie curringu w słoikach?
Recommended Posts