Pasjonista Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 @bortek spokojnie na koniec u Ciebie to Kampan nie będzie mógł oka oderwać :-)
kampan Opublikowano 20 Września 2018 Autor Opublikowano 20 Września 2018 Oby nam wszystkim takie rosly
kampan Opublikowano 22 Września 2018 Autor Opublikowano 22 Września 2018 Panowie, jest problem. Wczoraj zauwazylem plesnna jednym topie. Od razuucialem cala galaz, przejrzalem topa, odcialem splesniale, reszte wysuszylem przez noc w piekarniku i pale. Jest w porzadku, dziala jak powinno. Dziewczyny przez dwa dni mialy wode w podstawkach. 2 godziny po wylaczeniu lampwilgotnosc byla na poziomie 65-70%. Co robic? Wszystko osuszone i zwiekszylem temp w namiocie poprzez zmniejszenie obrotow wenta. Ciac wszystko 2-3 tygodnie przed czy trzymac?
Pasjonista Opublikowano 22 Września 2018 Opublikowano 22 Września 2018 Trzymać , wentyl niech pracuje ostro . Postaraj sie jakoś powietrze wydmuchiwane z boxa na zewnątrz pokoju wywalać. Ja to bym zainwestował w dobrej jakości osuszacz, nie kończysz kariery po tej uprawie?? Czyli osuszacz przyda sie na lata !!!
kampan Opublikowano 22 Września 2018 Autor Opublikowano 22 Września 2018 Nie no co ty. Bedzie wiecej i duze panele. Mialem nowy osuszacz zakupiony do drugiego grow, ale mi zalalo bo nie ustawilem dobrze blumatow . To zakupie na szybko takie wolnostojace z wkladami
kampan Opublikowano 29 Września 2018 Autor Opublikowano 29 Września 2018 Zapach juz sie wydostaje poza namiot mimo wentylatora na pelnych obrotach. Dzis wyjezdzamy, wracamy jutro i zastanawiam sie nad scieciem. Cora mala spi w pokoju. Jeden top poszedl , sprawdzalem inne i w porzadku. Wczoraj przelalem je po 3 L czystej wody. Wylaczylem blumaty i podlewam z rana zeby wilgoc w nocy byla minimalna. Wedlug miernika jest na 40% maksymalnie podczas wylaczonych lamp. Blumaty podawaly mieszanke caly czas wiec dochodzilo do 60 podczas wylaczonych lamp. I jak ? Scinac czy nie ? Nie mam mozliwosci sprawdzenia trichomow. Jednak daje dobrze w beret jak na probe spalilem ten uciety. Dzien 92 Indukcja 7 Flo 52
Pasjonista Opublikowano 29 Września 2018 Opublikowano 29 Września 2018 (edytowane) Qrwa ścinaj , jak ma być przypał chyba że obroty wentylatora na wyjazd zmniejszysz.. mi sie wydaje że na full pracujący wentylator daje za dużo roboty dla filtra stąd ten "wydostający" się zapach . Jak chcesz jednak już bakać to zetnij dużego topa i czekaj Ale pały dawno takich nie widziałem Gratki Edytowane 29 Września 2018 przez Pasjonista
Pomidorek Opublikowano 30 Września 2018 Opublikowano 30 Września 2018 Świetnie wyglądają ścinaj, susz i wstawiaj nowe... Może tak jak @Pasjonista pisał mniej "śmierdzące"
Recommended Posts