Pasjonista Opublikowano 15 Lipca 2018 Opublikowano 15 Lipca 2018 Piękne sztuki, sezony porosły,że aż mił. Ciężko sie laski ogląda , wkomponowane są w otoczenie jak kameleony Z fartem do mety.
Pomidorek Opublikowano 15 Lipca 2018 Opublikowano 15 Lipca 2018 a ta na ostatnim zdjęciu co to za odmiana ślicznie kwitnie @Pasjonista masz racje... Kameleony To którą już w plecaku do domu przyniosłeś?
Macky Opublikowano 16 Lipca 2018 Opublikowano 16 Lipca 2018 Tutaj gdzie jest uschnięty ten liść na brązowo i dalej brązowieją listki pojawiła się pleśń w środku... Szybko to wycinaj chyba że cała już ścięta
Dzik Opublikowano 16 Lipca 2018 Autor Opublikowano 16 Lipca 2018 @Pomidorek odmiana na ostatnim zdjęciu to Passion #1. Wygląda tak bo tak wyglądają roślinny po rewegetacji. Patrz - "monster cropppingo. Tak jak @Vito zauważył - pojawiły się pierwsze ogniska grzyba. Jest to dowód na to że nawet roślina automatyczna w środku lata może być podatna na pleśń. Odmiana że zdjęcia to AK 47 auto. Z wygląd to wiem bo nie chce mi się zaznaczać co sądzę. :-) Testowałem. Zostałem się dobrze jednym / dwoma cybuchami. Mocne, rozweselające i pro społeczne odczucia.
Dzik Opublikowano 3 Września 2018 Autor Opublikowano 3 Września 2018 @Pomidorek dopiero teraz zajarzyłem twój dowcip Rośliny mają do 2,5m. Są szersze niż wyższe Miejmy nadzieję na ładny październik. Pozdrawiam wszystkich!
Pasjonista Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Wymiatasz , piękne rośliny,życze ciepłych nocy i słonecznych dni.
Pomidorek Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Oo jakie monstra... zdążą popuchnąć? Jak twoje fachowe oko to widzi?:)
Recommended Posts