grucha13 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Dzien chyba 16 jeden vertigo zostal w domciu a reszta razem z 5x outdoor mixem wylądowały na spocie nizej foto mojej perelki po lst. Cytuj
Dzik Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Jak tam z temperatura? Nie dmucha przypadkiem na rośliny ciepłym? Cytuj
Dobry Człowiek Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Dziwne te fotki kolego nie widać barw Mogłeś jej tak nie glebować później lepiej by ci było ziemi dosypać liście się wywijają tak jak kolega Dzik zapytał .Jak tam z PH ? jak wysoko masz słonko od planta ? Będe kibicował i z Fartem kolego Cytuj
grucha13 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Dziku Wlot mam na wysokosci donicy a jedynym zródłem ciepła i to w sumie słabego ciepła jest led z ktorego temp uchodzi do góry gdzie w suficie czeka wywiew wiec z tym powinno być. Ok Dobry Czlowieku Lst jest na tyle fajnym treningiem ze zawsze mozesz zrobic krok do przodu ale i do tylu oraz w bok wizja mojego treningu jest taka że nie zależy mi na jednym głównym szczycie rezygnuje z niego na rzecz wielu srednich bobowa ile ich bd to sie okaże: )więc puscilem ją tak nisko żeby odgalezienia na każdym piętrze rosły rownomiernie za pare dni zobaczysz efekt:) temp praktycznie stała przez całą dobe 23st wilgotność troche kiepska bo max 45 proc w nocy, a na nawilzacz brak miejsca.lampa niecałe 40cm a ph w granicach 6 kupuje im wode wiec problem ph z głowy ostatnio przeprowadzilem mały ale aktualny i oparty na pomiarach a nie domyslach ranking popularnych wód dot. Ich ph który opublikuje jak bd miał wiecej czasu: ) Wiem ze jakość zdjęć tragedia ale ponoc w miarę sprawny sprawnyw moim smartfonie to jeb**na padaka! XD straszne robi zdjęcia jak bd miał opcje cykne fote czymś lepszym Ps 11.04 wyszła z ziemi to ma niecałe 13 dni wiec leci dobrze bynajmniej tak mi sie wydaje: ) Cytuj
Pasjonista Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 I jaki jest ciąg dalszy , był z tym LST krok do przodu czy do tyłu . Fajnie zglebowane , coś na mojego niskiego bixa. Cytuj
Macky Opublikowano 16 Czerwca 2018 Opublikowano 16 Czerwca 2018 grucha13 byłeś dwa tygodnie temu i nic ? żadnego posumowania ? Zostawmy jeszcze tydzień i jak "żoden" update się nie pojawi to do archiwum... Cytuj
Pasjonista Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 Szkoda ,ze wyszlo jak wyszlo...... Cytuj
Recommended Posts