Pasjonista Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 A skad takie zalozenia, sam wymysliles. W tym temacie lepiej podpatrzec u innych a jak ma sie w czyms talent (Ty elektronika) to wtedy mozna standardy udoskonalac nie na odwrot ;-)
Tominator Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Czyli go na dół albo z boku?
Pasjonista Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Na wysokosci roslin z boku, ale jak podrosna tak tydzien bo je zdmuchnie moc ma chyba. Ten wtlaczajacy juz bedzie robil za mieszaka. Nie glosno wszystko chodzi, a filtr bedzie ? edit a wyciagajacy jest Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez Pasjonista
Tominator Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) W miarę z hałasem, wyciąg jest na zewnątrz na górze namiotu. Filtr będzie jak zacznie pachnieć dopiero. Najwięcej szumu robi ten Ram 277m3 Edit, trochę się boję że coś spieprzyłem, może po tych 24h na chusteczkach powinienem je zostawić a nie prosto do ziemii? Dodam że kiełek nie wyszedł a nawet musiałem lekko precrushing zrobić bo skorupa jeszcze była twarda. Co sądzicie, da radę wybić? Edit2. Przyszły sterydy , tylko żeby było do czego ich używać. Pozdr Edytowane 3 Maja 2018 przez Tominator
Tominator Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) I są, na razie 2 się pokazały z 4. Odłączyłem 2 ledy bo grzeje za mocno. Zwilżam ziemie Canna vega i Rhizotonic. Ps. Można postawić z boku sadzonke cytryny w tym samym boxie? Jakieś rady, porady, chętnie przyjmę na klatę każdą krytyke. Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez Tominator
Pasjonista Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Z ta catryna to bym pierw upewnil sie czy nie ma jakis lokatorow, tzn. przedziorki itd. Jak zadzonka z marketu albo z parapetu to ryzyko jest , ze cos moze miec i wtedy zarazi MJ. Te pozostale jak dales do ziemi , a jezcze nie wyszly to spryskuj woda gorna czesc ziemi z ta folia jest ok. Czekaj bo nieraz po 5 dniach sie pojawiaja . Te juz zyjace wygladaja dobrze.Lampa minimum metr od malenstw jak nie poltora . Szkoda ,ze problem z temperatura. Pokaz jak to teraz wszystko w tym boxie ustawiles.
Tominator Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Temperatura już opanowana. Cytryna wychodowana w domu, nie zauważyłem nic żyjącego wokół. Możliwe że te 2 za głęboko bo wczoraj odgrzebałem wierzchnią warstwę i są kiełki, zostawilem lekko przysypane. Ten went z góry na razie jest odlaczony, wrzucę go z boku jak podrosną. Dzisiaj zabieram się za tłumik rury wylotowej. Co ile spryskiwać wierzch ziemi, raz, dwa dziennie? I jak z nawozami, czy coś się stanie jak będę pryskał canna vega i rhizotonic w połowie dawki codziennie zamiast tylko wody? Z buchem
Pasjonista Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Jak masz ta folie na gorze butelek to tak by bylo zawsze zaparowane i ziemia nie blotna tylko gorny centymetr mokry.Jaka masz glebe , nie stosowalem Canny ale nie psikalbym z nawozami
Tominator Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Mam biobizz, narazie folie odkryłem żeby nie zapleśniało. Błota nie ma, lekko wilgotna z wierzchu. Wg tabeli można zwilżać podłoże w pierwszym tygodniu, dlatego zmniejszyłem dawke o połowę żeby nie zepsuć, na razie się nic z nimi nie dzieje więc chyba ok.
Recommended Posts