Tominator Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2018 A więc 69 dzień uprawy, 34 flo. Nie widzę aby rosło to w jakimś tam tempie, ale pewnie jeszcze pójdzie w boki. Już są pierwsze brązowe włochy na kilku topach. Pozbyłem się dolnych łodyg i liści. Dodatkowo wentylator po środku obu dmuchający do góry. Tak to mniej więcej wygląda teraz. Jakość trochę kiepska, następnym razem wrzucę fotki z cyfrówki, a teraz tydzień urlopu. . peace
Rysiu Opublikowano 22 Czerwca 2018 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Fajne krzaki. Pidoba mi się Z fartem do końca.
Pasjonista Opublikowano 23 Czerwca 2018 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Wielkie co niektóre liście wiatrakowe. Elegancko
Macky Opublikowano 23 Czerwca 2018 Opublikowano 23 Czerwca 2018 wentylator niech dmucha na boki, do góry wyciągnie wylotowy. Ogólnie ładnie i dopiero zaczynają puchnąć, ile one mają według producenta dni kwitnienia ? Jeszcze miesiąc ?
Tominator Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2018 O 23.06.2018 o 12:04, Vito napisał: ile one mają według producenta dni kwitnienia ? Wg tego co piszą, to 8 tygodni. Czyli co jeszcze 3 tygodnie i kosa? Nie mogę się doczekać. Przestaje lać PK w tym tygodniu w takim razie.
Pasjonista Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Lej nawozy 4 tygodnie , by była pełna moc. Elegancko idzie jak na pierqszy raz to wzorowo !!!! Pogratulować
pietras1012 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Zakładałeś jakiś filtr na zasilaniu ledow? Bo masz ledy pod 230 tak? U mnie jak robię zdjęcia to wychodzą pasy jakim cudem u Ciebie nie ma? Następnym razem proponuje radiatory od AMD lepiej chłodzą i większą powierzchnię styku mają niż Intel. Ogólnie ciekawy projekt ja też robię na podobnych diodach tylko że 50w zobaczymy jak zdadzą egzamin umnie Edytowane 24 Czerwca 2018 przez pietras1012
fazawzrostu Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Daj znac jak sex po tej roslince, moze na next grow do mnie wpadnie bo fajna nazwa haha
Tominator Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2018 3 godziny temu, pietras1012 napisał: U mnie jak robię zdjęcia to wychodzą pasy U mnie też, jak robię zdjęcia to aparat jest poza spektrum, poza namiotem. Wsadze telefon lekko do namiotu i juz fale są. 1 godzinę temu, fazawzrostu napisał: Daj znac jak sex po tej roslince, Napiszę, spoko ?
Tominator Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Opublikowano 2 Lipca 2018 Up 79 dzień uprawy, 44 dzień flo w kilku miejscach są skupiska brązowych trichomów, myślę że jeszcze z tydzień i kosa. nie mam jakościowych fotek, jedynie to co mi się udało uzyskać telefonem z 20MP. Podlane dzisiaj tylko Canna bio-flores i bio boost. Popcorn wysuszony i część skonsumowana, git , nie przykleja do kanapy, energetyczny ale krótki haj. teraz czekać aż reszta dojdzie jakieś sugestie, porady kiedy harvest?
Recommended Posts