Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

To Twój ogródek ;) nie czytałem całego dziennika, to normalne rośliny pełnosezonowe ? Jeżeli tak, to mam lepszy pomysł dla Ciebie, Rewegetacja :) chyba że masz nasiona na kolejny grow, to tydzień przed ścinką wrzucał bym już nowe nasiona to moczenia... Jeżeli normalne to z tych łodyg co szkoda Ci wyrzucić możesz też spróbować zrobić klony.

Opublikowano

bahaha dobre dobre :D 

co do tych dolnych... ja bym to olał bo dużo z nich nie będzie, roślina po ścięciu głównych i tak przystopuje na tydzień (o ile to normalna), a tak skupi się na głównych i lepiej potrzymać główne ten tydzień dłużej do bursztynów :) ale jak już pisałem, rób jak uważasz :) ja piszę w swoim imieniu jak ja robię ;) 

Opublikowano

nie no spoko, czytałem gdzieś o defoliacji wcześniej, tylko się bałem robić żeby nie popsuć.

co do bursztynów, to nie jest tak że przyklejają do kanapy? Wolałbym bardzej energetyczny high wtedy ścinać przy mlecznych czy jak?

Opublikowano
19 godzin temu, Vito napisał:

zwiększy przepływ powietrza i auksyny rośliny skierują w główne topy/łodygi.

Vito pisałeś o mieszającym, kupiłem wenta takiego coś jak do łazienki 100mm, wsadzić go do środka czy w jedną z dziur namiotu jako drugi wtłaczający, otwór jest zaraz nad topami?

Opublikowano

mieszający inaczej cyrkulacyjny np. Eko Fan 2 biegowy 20cm 13W

Wtłaczać powietrza nie trzeba, najważniejszy jest wyciąg a świeże powietrze wleci metodą pasywną (otwarte wloty te z siateczką), może zawieś go po środku u dołu namiotu pomiędzy roślinami aby sobie wiał, bez żadnych przewodów wentylacyjnych.  

Chyba że wtłaczasz świeże powietrze z dworu.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+