lolaszek Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) 21 godzin temu, mariola napisał: Ten Rhino Ryder może i przenawożony i nie należy tego bagatelizować, ale nie przejmowałabym się tym nazbyt. Próbuj samą wodą, słuchaj doswiadczonych growerów (nie mnie) Gdzie ci doswiadczeni hehe wrzuce fotki z dzisiaj , ogolnie nie powieksza sie problem , zastanawiam sie czy dac im jeszcze dawke wody, zauwazylem ze ph gleby jest dosc wysokie 6.9 wiec nastepna pozywke chce wlac ph 5.9 - 6.0 , na pewno woda leci na rhino , pytanie czy dawac nawozy na ananasy ? ten mniejszy ma ciemnozielone liscie od poczatku , geny czy azot ? Zaczely sie pojawiac pierwsze brazowe wloski a gdzies widzialem jakiegos boga growingu ktory twierdzi ze od tego momentu do harvestu jest 21 dni . EDIT Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez lolaszek
lolaszek Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Ananas II 83 dni - troche problemow z liscmi ale po podaniu ghe essentials wraca do normy - jeden wielki top , dalej rodzi - na ostatniej fotce jego drugie zdjecie topa glownego . Rhino ryder - 65 dni - strasznie popalilo go i wiekszosc wiatrakow uschla za to pani dzikuska z genami rudelis poschizowala mnie ze mam pleche ale posprawdzalem wszystko i kolor zmienia wszystkich gornych topow nastawionych na swiatlo na fiolet , zero plesni pomiedzy topami , wiatraki nie wypadaja pod lekkim wyrwaniem - kupilem w razie wypadku srodek gold a cos tam na plesn , przyda sie - organik , kupilem tez osuszacz powietrza ale w boksie jest 50 W lacznie samych mieszakow i drugie tyle wyciagu wiec to juz tak dla spokojnego snu - wilgotnosc mialem 50-55 ale obecnie osuszacz zbil do 35-40 Ananas I 85 dni = mialem lac juz sama wode i dostaly 2 razy pod rzad ale placz i lament a dalej sie tworza nowe buds wiec dzisiaj dostal 3,5 L +biocanna flores , topbooster, carboload 150% dawek + oprysk z ghe essentials i calmag . Reszta sto procent dawek po 2,5 L , chleja co 3 dni cala wode . Zamowione mam flawless finish i jak przyjdzie mi mikroskop kieszonkowy to jak uznam ze 2 tyg zostaly wrzuce im flusha i dwa tyg woda. Moze rhino dojdzie razem z nimi w jednym terminie chociaz powinien jako rudelisowka posiedziec dluzej ale pod stresem i sloncem puchnie w oczach dzien w dzien .
lolaszek Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Opublikowano 17 Maja 2018 dzien 101 ananasy i 80 rhino , jeszcze 8-10 dni, dzis od 3 razy woda ph 6.5 za 3 dni flush po 30 L naleb + flawless finish . pineapple express I Pineapple express II Rhino ryder
fazawzrostu Opublikowano 17 Maja 2018 Opublikowano 17 Maja 2018 piękne wielkie i pewnie pachnące , chciałbym żeby moje tak wyrosły jak Twoje gratulacje
lolaszek Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Opublikowano 17 Maja 2018 No pachna ogien, szczegolnie ten rhino ryder ktory o dziwo sie zrobil caly purpurowy , pachnie jak na rudelis przystalo owocami lesnymi - poziomkowo - jerzynowo . Masakra , automaty 110 dni beda albo i lepiej... Chyba jednak regularne posadze bo troche dluzej a plon lepszy . I klony bede mogl robic .
fazawzrostu Opublikowano 17 Maja 2018 Opublikowano 17 Maja 2018 Teraz, lolaszek napisał: No pachna ogien, szczegolnie ten rhino ryder ktory o dziwo sie zrobil caly purpurowy , pachnie jak na rudelis przystalo owocami lesnymi - poziomkowo - jerzynowo . Masakra , automaty 110 dni beda albo i lepiej... Chyba jednak regularne posadze bo troche dluzej a plon lepszy . I klony bede mogl robic . ooo czyli na ogół słodziutko ? fajnie fajnie
lolaszek Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Opublikowano 17 Maja 2018 (edytowane) Pineapple ten duzy wali bez kitu ananasem , ten drugi - zgnitym ananasem z mango ale zapach coraz bardziej delikatnieje , mysle nad jakimis ledami ale czyms tak 60W na klony albo sadzonki. Usunalem z plantow okolo siatki malej lisci , listkow i zaslaniajacych topy coby ja doswietlic bo wiekszosc topow u gory jest nabrzmiala wrecz twarda ale nizsze sa fluffy i chce jak najwiecej doswietlic , planuje zrobic maslo z popcornu, lodyg i ogolnie calosci , i troche hashu z nozyczek. Edytowane 17 Maja 2018 przez lolaszek
fazawzrostu Opublikowano 17 Maja 2018 Opublikowano 17 Maja 2018 7 minut temu, lolaszek napisał: Pineapple ten duzy wali bez kitu ananasem , ten drugi - zgnitym ananasem z mango ale zapach coraz bardziej delikatnieje , mysle nad jakimis ledami ale czyms tak 60W na klony albo sadzonki. też chciałem jakieś słodkie bunie, ale niestety ciężko było z moimi kryteriami (niska, szybka, dużo cbd)
lolaszek Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Opublikowano 17 Maja 2018 Teraz, fazawzrostu napisał: też chciałem jakieś słodkie bunie, ale niestety ciężko było z moimi kryteriami (niska, szybka, dużo cbd) pineapple express maja 0,5% cbd
fazawzrostu Opublikowano 17 Maja 2018 Opublikowano 17 Maja 2018 Teraz, lolaszek napisał: pineapple express maja 0,5% cbd a ja w swoich ~12%
Recommended Posts