Waw Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Witam wszystkich Forumowiczów. Planuję zacząć hodowlę w namiocie. Pomijając użytkowanie to w kwestii hodowli MJ jestem całkowitą zielonką dlatego mam do Was kilka pytań. Jeśli mi doradzicie to na pewno będę zamieszczał tutaj zdjęcia z moimi postępami Na początek planuję zakupić jakiś zestaw (namiot, oświetlenie, etc) i tutaj pojawia się moje pierwsze pytanie. Znalazłem coś takiego Complete Hydroponic Small 40x40x140 /admin - link do amazon wygasł/ 1. Ile roślinek (jedną czy może dwie) mógłbym w tym hodować? 2. Czy rzeczy w zestawie są dobrej jakości? 3. Czy taka Growt Technology Root Riot Pack /admin - link do amazon wygasł/ gleba nadawałaby się do uprawy? 4. To samo pytanie co wyżej tylko odnośnie tego nawozu Formulex /admin - link do amazon wygasł/ 5. Proszę ogólnie o jakieś rady czy w takim mini namiociku w ogóle udałoby się coś wyhodować. Będę miał na pewno więcej pytań wraz z rozwojem tematu. Pozdrawiam!
guanokalong Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Hej, złe forum wybrałeś, ludzie tu uprawiają, hodować można jedwabniki zapoznaj się z działem ,,uprawa medycznej konopi,, Dużo czytania przed Tobą, zakupy zostaw na koniec . W tym namiocie 4 sztuki maksymalnie -będzie ścisk ale dwie spoko, takich żarówek jak w zestawie to kilka sztuk musi być, lepiej panel led .Albo Hps, ale nie na pierwszy raz -chyba że osiągniesz teoretyczną wiedzę na poziomie ,,master,,. Ta ,,gleba i nawóz,, to jest na start do kiełkowania. Przeczytaj całe forum będziesz wszystko wiedział .
Recommended Posts