Fobos Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Opublikowano 11 Lutego 2018 Teraz, Dobry Człowiek napisał: Bedzie dobrze a wynik może Cie zaskoczyć tylko potrzymaj jeszcze najlepiej puchną w ostatnim tyg. Wiec warto poczekać Tak warto ale jak za dlugo bede czekal to poziom thc zacznie spadac a cbd wzrastac czego chce uniknac. 1 Honey Cream (Royal Caramel) i 1 O.G. Kush max 17 ida pod kose. Reszta zostaje do 04. Marca
Dobry Człowiek Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 Lupka prawde powie ile im trzeba
Fobos Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) 6 godzin temu, Dobry Człowiek napisał: Toś ku**a z 2 hektary pola trza ogarnąć hehe świruje ale ilość jest ja tu myśle o 30 a ty 150 oby poszło w tym roku 10 miejscowej na auto po 15 i 3 miejscowki na sezonowki. Chyba ze nie bede mial pomocnika to 70 sztuk nie wiecej. A wracajac do Indoora to zostaly jeszcze 3 tygodnie. Mysle ze spuchnie dobrze Edytowane 11 Lutego 2018 przez Fobos
SmakMaroca999 Opublikowano 15 Lutego 2018 Opublikowano 15 Lutego 2018 nie wierz nigdy w defo bo to mit zabrałeś roślinie baterie (poczytaj o fotosyntezie roślin) co za tym idzie roślina odbuduje liście ale w kwiatostanach co odbije się ostatecznie na małej ilości kielichów kwiatowych i większej ilości liści w kwiatostanie.Sory @Dobry Człowieku ale ja nie widzę tego co ty lecz miło że dodajesz otuchę.Osobiście uważam te ledy są ch**a warte nie ma jak stary poczciwy HPS a jak led to tylko cxb to tylko moja opinia.
Pasjonista Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Sytuacja rozwiazala sie sama. Fajnie bylo ale sie skonczylo. Zapraszamy ponownie z outem
Recommended Posts