Dzik Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Opublikowano 24 Lutego 2018 Kiedyś trzymałem do momentu kiedy już bursztynami sypało. Teraz chcę raczej do przełomu czyli wszystkie full mętne/mleczne a brązowe dopiero zaczęły by się robić gdybym zostawił dłużej. Pistle prawie wszystkie muszą być dojrzałe. Będę ściągał partiami.
Pasjonista Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Juz pierwsza partia pod noz ustawiona w szeregu. Odliczamy.... Pozdro
Dzik Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 Zgadza się panie @Pasjonista. Dzisiaj pościągam szczyty które będą wyglądały na dojrzałe.
Pasjonista Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Suszarnia posprzatana ;-) gotowa na przyjecie pierwszych gosci. Pozdro
Dzik Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Opublikowano 4 Marca 2018 Diesel Rider Auto AK 472 Auto Ak 472 Auto AK 472 Auto AK 47 Auto AK 47 Auto
Pasjonista Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Pieknie Panie Dziku - juz nawet bez lupy widac na zdjeciach o co Ci wyzej chodzilo z tymi mlecznymi trichomami. Zawodowstwo
TrafalgarLaw Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 piękny las Panie Dziku, pozdro, duzych topów
Soulfood Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Dziku daj im jeszcze z 10 dni, mega strzala z jakiejs dobrej bio szprycy zeby sie syto najadly na dowidzenia i fluschuj pod prysznicem z dwa razy porzadnie to Ci sie te lodygi polamia ( czego naturalnie z tego miejsca Ci zycze) Tak serio ja bym jeszcze tego nie cial, podkarmil ale juz bez zadnego azotu i plukal. Ja swoje na koncowce fluschowalem, nawadnialem na czysto w przed tydzien scinki, co pare h dostawaly po 250 ml i na ostatni tydzien juz powoli schodzilem z ilosci wody zeby je troche przesuszyc- polecam
Recommended Posts