MrSmokeWeed Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 O 20.01.2018 o 00:34, Dzik napisał: Przez boxa przeszedł orkan Filip. Połamał gałęzie i strącił liście. akurat tutaj na dobre im to wyjdzie ps ładny ten akacz. Pozdro
Dzik Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2018 Złamane szczyty jak na złość same wstają. Na szczęście rośliny przychamowaly i kwitną. Liście oberwałem tak że boję się czy nie za bardzo. Chce by światło penetrowali je po całości
Dzik Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2018 Takie oto korzenie rosną na mojej mieszance. To White Russian. Wypadł z Boksa bo trafiłem na kiepski fenotyp. Patykiwaty i wolno kwitnący. Dramatyczna sytuacja w boksie (wysokość roślin) wydaje się być opanowana. Coś jeszcze tego będzie. Wyszedł trochę pato-grow ale trudno :-) Foto w krotce...
tripman Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 doszedlem do tego samego wniosku, automaty tylko na outdoor zeby zrobic sobie smaczek przed prawdziwa scinka nie powiem, bo fun jest z uprawiania auto pod golym niebem tak samo duzy jak rpzy sezonach
SmakMaroca999 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 O 1/23/2018 o 19:59, Dzik napisał: Złamane szczyty jak na złość same wstają. Szanowny kolego by nie wstawały to sznureczek sie stosuje i po kłopocie Będzie git szkoda tej jednej rośliny z tym późnym pheno.Bryła korzeniowa piękna to świadectwo zdrowia roślin.Pozdr.
Dzik Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Opublikowano 1 Lutego 2018 Smaku w użyciu jest gruby drut miedziany pocięty w 15 cm kawałki zagięte w haki z obu stron. Rośliny tak połamane że tworzą gęsty dywan pod lampą która jest 10 cm od szczytow. Goła cooltube (bez odbłyśnika) przy suficie który służy za odbłyśnik. Jedyne pocieszenie to że super croping zwiększa poziom THC. Teraz dostaną PK 13/14 bo za 3 tygodnie zbiory Zobaczycie co porosło to będzie skandal hehe Aktualnie zamawiam nasiona pod klony na outdoor. Dobrze by było żeby spisały też się w boksie. Prawdopodobnie passion 1 i maroc.
Dzik Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Opublikowano 3 Lutego 2018 Witam piękne panie i szanownych panów! W dzisiejszym odcinku: Z kwestii technicznych: Palmy bonsai:
MrSmokeWeed Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 Dolne partie ostro wykarczowane więc góra będzie gruba. Pięknie to wygląda z lotu ptaka. Pozdro
Dzik Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Opublikowano 3 Lutego 2018 Z dolnych partii i tak by nic nie było więc je ogoliłem. Światło tam nie dociera mimo iż prawie za każdym podlaniem robiona była porządna defoliacja. Jest szczyt przy szczycie. Nie wiem jak one się pomieszczą kiedy spuchną już prawie się zakorkowały.  Teraz podsuszanie by korzenie dostały duży oddech tlenem. Następnie po raz pierwszy podlanie PK 13/14. Niech puchną
syn Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 (edytowane) Wow wysokie jak sosny Jak to robisz, że twoje automaty tak szybko pną w górę? Edytowane 4 Lutego 2018 przez syn
Recommended Posts