Kanieś Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Ja za duzo na temat DnB nie moge powiedizec ale powiem tylko tyle ze mimo ze slucham raczej metalu to muzyka zespołu Pendulum jest dla mnie zajebista. Takie kawałki jak Tarantula, Girl in Fire czy Fasten your seatbelt to coś pięknego.
pawlak Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Nie no chłopaki Pendulum ssie jajca, to jest kapela rokowa dla mnie a nie ekipa drumandbassowa. Owszem kawałki które wymieniliście bardzo wpłynęły na rozwój tego gatunku w naszym szanownym państwie, ale zastanawiam się czy wpłynęły na dobre - szczerze wątpie. Ktoś tam pisał odnośnie Shy fx. To są dżangle a wręcz ragga jungle. Z podobnych do tego wykonawców na początek polecam np. Hype'a albo Zinc'a, albo Congo Natty aka Rebel MC's (klimaty dość Jamajkowe) po przykładzie: Dj Hype - Stomp your feets Fugees - Ready Or Not (DJ Zinc remix) Congo natty- Princess Lydia Forever od dłuższego czasu nie słucham tych wykonawców ale osobom nieobeznanym warto się zapoznać z tematem jungle
trul Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 słuchać tylko z basem.dancehall rzadzi jamaica jamaica always island in the sun
BlueberryJam Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Daab - W moim ogrodzie Grubson - Na szczycie (zajebisty utwór na rozkmine) Bob One - Słodka sensi Bob Marley - Bad Boys
RasTafari Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Bob Marley nie śpiewa Bad Boys. Wykonawcą piosenki Bad Boys jest Inner Circle
DeZetDeKa Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 W źródłach chyba takie jak emule albo torrent Zapodaje to co ostatnio na plejliście u mnie: Josey Wales - it haffi Bun Micheal Palmer-Don't Smoke The Seed(zajebisty tjun) Radikal Guru-Kingston Town(Alborosie) Dennis Brown & Gregory Isaacs - Raggamuffin Smiley Culture-Police Officer Lutan Fyah - Kick Babylon Barrington Levy - Like a soldier Chuck Fenda-Herbalist Farmer Capleton-Mass Media Sizzla-Run Pon Dem Prince Alla-War Jacob Miller & U Brown - Keep on Knocking Capleton-Dem Doom Miłego słuchania 🙂 Run it!
weeed Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Polecam:Black Sun Empire - Arrakis.mp3Dj Friction & Concord Dawn - Autopsy.mp3 Black Sun Empire & Noisia - Winter War.mp3
BlueberryJam Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 W źródłach chyba takie jak emule albo torrent Taa jasne, podejrzewam że z nas obojga to Ty masz 16 lat i jesteś stałym użytkownikiem tych sieci. Ale nie bój nic, jak byłem w Twoim wieku też z nich korzystałem. A no i druga sprawa to poprawna polszczyzna, "w źródłach chyba takie jak" a powinno być w źródłach chyba takich jak. I nie myśl że mam na celu obrażanie Cię, bo tak nie jest. Sory za
DeZetDeKa Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 BlueberryJam napisał(a): DeZetDeKa napisał(a): W źródłach chyba takie jak emule albo torrent Taa jasne, podejrzewam że z nas obojga to Ty masz 16 lat i jesteś stałym użytkownikiem tych sieci. Ale nie bój nic, jak byłem w Twoim wieku też z nich korzystałem. A no i druga sprawa to poprawna polszczyzna, "w źródłach chyba takie jak" a powinno być w źródłach chyba takich jak. I nie myśl że mam na celu obrażanie Cię, bo tak nie jest. Sory za No to źle podejrzewasz człowiek. I fakt źle napisałem(ale ze mnie humanista :-)).A chodziło mi to że jak ktoś ściągą sobie pojedyncze mp3 z wyżej wymienionych sieci to dostaje niby takie piosenki jak "Bad Boys","Don't Worry Be Happy","Red Red Wine" które są niby wykonywane przez Marley'a.Miłego dnia
lolo Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 tak na szybko przejrzałem temat i nie widziałem żeby ktoś napisał o takich produkcjach jak np Bonus RPK - Wkurwiony dzieciak Fandango - Mixtape Vol.I Firma - Nielegalne Rytmy Kontynuacja Skorup - Droga watażki Tomiko - Świadomość Rychu Peja SoLUfka - Na serio ogólnie to trzeba aktualizować na bieżąco ten temat bo tak to lipa i bez zbędnej gadaniny
Recommended Posts