Hermetyczny Mag Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Witam wszystkich Od 3 lat jestem stałym czytelnikiem forum i zdecydowałem się na własna uprawę. Chciałbym zakupić kompletny zestaw (lub skompletować samemu - w tym wypadku prosiłbym o pomoc w postaci dokładnej rozpiski ), czytając wasze relacje troszkę zagubiłem się w dużej liczbie specjalistycznych informacji i mimo iż nabyłem podstawy wiedzy teoretycznej o samej uprawie , to brak praktyki i doświadczenia połączony z nieznajomością sprzętu zaprowadził mnie właśnie tutaj chciałbym zakupić namiot ze sprzętem na 4/6 roślinek , pomóżcie proszę panowie ( budżet do 2tys).
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Witaj. Do 2 tys zl idzie zlozyc profesjonalny sprzet na najwyzszym poziomie. Odsylam Cie do swojego tematu bardzo podpbnego: /admin - link wygasł/ Od siebie tylko moge dodac, ze polecam sklep "growshop jamajka". Super kontakt, daja dobre znizki i przed wszystkim maja ceny nizsze niz w innych sklepach. Ja zawsze pisze do nich na maila i wspolnie cos dobieramy. Pozdrawiam
Hermetyczny Mag Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2017 Dzięki bardzo za pomoc, zaczynam działać w temacie , jak tylko ogarnę sprzęt i pestki to się pokażę z debiutującą relką. Jeszcze jedno pytanko, jakie pestki polecilibyście na początek? Myślałem o Mazarze Auto lub LSD ob Barneys, zaczynać pierwszą hodowlę od AF czy pełnosezonowej?
Dzik Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Najpierw w zdecyduj o źródle światła. Kup najlepsze jakie znajdziesz. Reszta sprzętu dobierana pod to wszystko. Jeśli nie masz ograniczeń i możliwości na box powiedzmy 1m lub np lampę min HPS 400 Wat to zdecydowanie wziął bym odmiany sezonowe. Takie LSD od Barney's jak dla mnie klasę wyżej niż jakikolwiek automat.
Hermetyczny Mag Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2017 25 minut temu, Dzik napisał: Najpierw w zdecyduj o źródle światła. Kup najlepsze jakie znajdziesz. Reszta sprzętu dobierana pod to wszystko. Jeśli nie masz ograniczeń i możliwości na box powiedzmy 1m lub np lampę min HPS 400 Wat to zdecydowanie wziął bym odmiany sezonowe. Takie LSD od Barney's jak dla mnie klasę wyżej niż jakikolwiek automat. Dzięki za radę Dziku! Czy muszę kupić 2 lampy na fazę wzrostu i kwitnienia? Przejrzałem ich paręnaście i nie kumam :/ które są lepsze i czym się różnią ;/ box chcę 100x100x200, czy mógłbyś mi polecić konkretne lampy? Na lampę mogę wydać około 400/500 zł
Dzik Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 HPS? Na samo kwietnie. 600W to wszystko czego potrzebujesz. Pozdro 600 na rejonie
Hermetyczny Mag Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2017 Thx! Wybacz że nie ogarniam ale się uczę dopiero pozdrooo
Recommended Posts