lolaszek Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 wow. czekam na wynik. A mowili nie kupuj chinczyka xD
mariola Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Nieźle, czekam z nie cierpliwościa.na Wynik. Jak dlugo planujesz suszyc? 13 godzin temu, lolaszek napisał: A mowili nie kupuj chinczyka xD Mars hydro dobra marka Maja propsy na forach, zadowolonych growerow.na grupie na fejsie, dobra obsluga - ja polecam
TrippyHD Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Pamiętaj żeby nie przesuszyć ich. Ja zrobiłem ten błąd, śmierdziało starym sianem a topy w palcach się kruszyły. Za często wentylator chodził podczas suszenia. Pozdro, ładny wynik.
AfGG Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 2 godziny temu, TrippyHD napisał: Pamiętaj żeby nie przesuszyć ich. Ja zrobiłem ten błąd, śmierdziało starym sianem a topy w palcach się kruszyły. Za często wentylator chodził podczas suszenia. Pozdro, ładny wynik. na pewno nie dlatego ze za bardzo przesuszone...może za szybko...
Andrzejzgr Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Opublikowano 5 Marca 2018 Jadę właśnie po słoiki i jest patent jeśli masz za suche topki. Wystarczy wrzucić skórki od cytrusów (pomarańcza, cytryna) do sloika i potrzymac trochę i wszystko wraca do normy.
Andrzejzgr Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Opublikowano 5 Marca 2018 Okey wyszło ok. 180 g. Nie za dużo ale zawsze coś ?
mariola Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 11 godzin temu, Andrzejzgr napisał: Okey wyszło ok. 180 g. Nie za dużo ale zawsze coś ? Wow to ja liczylam niesmialo ze uda mi sie wyciagnac 200 g, ale teraz widze ze to marzenie scietej glowy Gratuluje wyniku, napisz w wolnej chwili jak palonko
Andrzejzgr Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Opublikowano 20 Marca 2018 Palonko dobre ale niestety wysuszylo się zbyt szybko nie mam pojęcia czemu bo warunki idealne i straciło zapach ale kopie jak trzeba
Pasjonista Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Czyli gratki i temat chyba do zamkniecia. Pozdro
Recommended Posts