Fobos Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 W tej ziemi nawozow nie leje sie przez 6 tygodni. Przenawozenie.
Dzik Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Roślina wysysa fosfor (K), azot (N) itp. liście są w cieniu więc już ich nie potrzebuje. Chce szybko się rozwijać ma gotowe papu. Nie ma co panikować raczej pospolite zjawisko.
Fobos Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 18 minut temu, Dzik napisał: Roślina wysysa fosfor (K), azot (N) itp. liście są w cieniu więc już ich nie potrzebuje. Chce szybko się rozwijać ma gotowe papu. Nie ma co panikować raczej pospolite zjawisko. Czyi tak jak mowie. Nie ma co nawozic przez 2 tygodnie. Lej sama woda
Andrzejzgr Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2018 W 20 dniu na flow już się nie leje nawozów? Większość mówi że przez ostatnie 2 tygodnie na spokojnie bez sama woda. Hmm i kogo słuchać hehe. Ale dzięki Panowie za info
Dzik Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Objaw niedoboru. Czy nawozić ci nie powiem bo nie widzę rośliny. Chodziło mi że ma gotowe papu w liściu z którego je ściąga bbo jest już nie potrzebny. Ewentualnie popraw pH.
Andrzejzgr Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2018 Kumam kumam odp drugiemu koledze. Następna pójdzie woda i zobaczymy. Póki co idą panny ?
Fobos Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Dla mnie wlasnie za duzo naeozow. U mnie ziemia uniwersaalna nawoz na weg lany w 60% do dawki zalecanej przez producenta. Male bo male ale po lst i toppingu nawet do 30 odgalezien i nie widac niedoborow
Andrzejzgr Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2018 Tak na weg też leje malutko. Tutaj daje dawkę mniejsza niż producent podaję ale widocznie i tak za dużo heh. Dzięki będę dawał upy co jakis czas to prosiłbym o odwiedziny i ocenę. Pozdro wariaty
Andrzejzgr Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Witam witam. 23 flow. Tak to Wygląda. Ten doktor strasznie liściasty hehe i przysłania trochę dolne topy ale chyba tak zostawię może dojdzie do siebie wszystko. P.s mutant z którego miało nic nie być wystrzelił w górę i jest najwyższy heh. Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Andrzejzgr
Andrzejzgr Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2018 Mały up. 32 flow. Jak na razie ok. Myślę że dobra odmiana. Problem tylko z pomieszczeniem bo straszna wilgoć o tej porze roku. Oby z fartem do końca.
Recommended Posts