Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Witam

Prezentuje AutoXtreme od Dutch Passion

Podloze ziemia 6L z Wloknem kokosowym 14L.

Lampka Lumatek 400W z przelacznikiem

Naswietlane byly w ustawieniu 250WSL przez pierwsze dwa tygodnie, z czego tydzien spedzily na parapecie. Czas naswietlania to 12/12h.

Odzywki Bio Canna na starcie plus witaminki od Plagronu, flo: Atami Bloombastic, Canna terra flo, witaminki.

Ph ^5,5- 6

Rosliny obecnie pija okolo 1 L wody dziennie. W planach mam karmin jeszcze 2-3 tygodnie przy czym ostatnie dawki beda duzo nizsze od dotychczasowych, poprzedone flushem.

large.ax-dpfeno1.jpg.beea134a25e2f74c16c

large.ax-dpfeno1-1.jpg.bbccbe4a90e2fba75

Ax nr 2:
large.ax-dpfeno2.jpg.b42b3d9a6be158671bf

Opublikowano

Dzieki mistrzu za dobre slowo, oba sa AutoXtremy tylko o skrajnie roznych fenotypach- tak czy inaczej znam oba na pamiec bo jest to moj 6sty raz z AutoXtremem.

W poprzednich uprawach trafialy sie hermy, teraz jedna tez byla herma ( mutowala od malenkosci wypuszczajac boczne odrosty pod liscieniami).  Pocieszajace w tych mutacjach jest to ze pokazuja sie w miare wczesnie co pomaga wyeliminowac niestabilne planty o ile plantator ma taka chec :D

Jest to moja 15 uprawa indor, i jak wspomnialem n-ty raz z xtremem, aczkolwiek pierwszy raz skusilem sie na podloze kokosowe. Sytuacja w 20L doniczkach prezentuje sie tak, rosliny rosly do 3 tygodnia w glebie o objetosci 6L, pozniej zrobilem mieszanke kokosowa z kilkoma? garsciami ziemi okolo 1L. Moze ktos by sprzedal jakies uwagi dotyczace kokosu, co moze mnie zaskoczyc ? :)

Co do odmiany to szczerze ja polecam growerom ktorzy maja minimum 1 60 cm wysokosci. Rosliny odwdzieczaja sie pieknym wygladem, wigorem, bardzo ladnym aromatem oraz highem ktory jest rzecza subiektywna- choc w mojej ocenie jest dosc uniwersalny. Susz wychodzi o mocy 7/10 z wyraznym sativowym uderzeniem, nie pozostawia on uczucia braku inici w genach bo mimo, ze upalenie przebiega dosc delikatnie i euforycznie co chwile daje o sobie znac nutka indyjki ktora wskazuje sofe.

Roslina do ktorej sie odniosles Vito ma w sobie malo genotypu haze, bedzie pozniejsza od swojej siostry i nie nadaje sie raczej do produkcji haszu. W przeciwiestwie do AutoXtreme#2 ktora poraza iloscia produkowanej zywicy, pokazujac ja nawet na wiekszych lisciach- Jak patrze na to pod swiatlem to widze jeden wielki worek do produkcji haszu w ktory bym ja wsadzil :zmiazdzony:

Opublikowano

Bardzo ładne rośliny nie ma co biadolić.A że ta odmiana hermi to już sam się przekonałem na zeszłorocznym outdorze, osobiście bym ich nie kupił ale dostałem pakę w gratisie do zamówienia i to co wyrosło było około 100 cm i w 3 i 4 tygodniu flo zaczeło wywalać bananów całe kiście więc zostało przerobione na olej.Tylko jedna roślina i to która była karłem nie hermiła,co do mocy jak piszesz ja nawet dałbym jej 6/10.Z fartem!

Opublikowano

Dzieki Smaku, kupilem sobie pietruszke w markecie z doniczka wstawilem ja na dzien do boksa i zainfekowalem ziemie moich plantow jakimis milimetrowymi bialymi robaczkami...
Planty maja sie calkiem dobrze, wczoraj jedna z nich tez przypalilem lampa :zmiazdzony: Wg. producenta 22 dni do konca.. :) 
large.2017-11-111.jpg.660b57dd96876b47a7

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+