Grzybek35 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2017 Ja swoje brałem z usA i były w 5 dni . Ważne co by przyszły. A jakie w końcu składasz te lampy?
rooky Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 wiadome ze najpierw z chin leca do usa wiec nie ma co sie martwic masz z pierwszej reki
Grzybek35 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2017 I tu się mylisz :-) te drivery są akurat z Tajwanu:-)
rooky Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) wazne zeby dzialaly edit: chcialem tylko zeby skumal jak sklepy leca w chja i nie maja nawet towaru na stanie bo leci 2 miechy z chin edit2: uziemili kolesiowi kase do lutego i do tego te drivery w lutym juz pewnie beda tansze dlatego troche niespoko Edytowane 14 Grudnia 2017 przez rooky
dawcanerki Opublikowano 15 Grudnia 2017 Opublikowano 15 Grudnia 2017 9 godzin temu, Grzybek35 napisał: Ja swoje brałem z usA i były w 5 dni . Ważne co by przyszły. A jakie w końcu składasz te lampy? 9xCBX 3590 takie same co i ty masz, inaczej mam plan w glowie odnosnie calej konstrukcji - chce zrobic tak bym mogl lampy przemieszczac w boki jak i w gore i w dol , na takich prowadnicach jak masz przy polkach w biurkach , 30cm w gore lub w dol - tak by jak jakas panna sie ociaga ze wzrostem bede mogl obnizyc ta lampe nad nia w dol - bo mam namiot 1.2 x 1.2 wie c idealnie wchodzi. mi 9 panien, czyli kazda bedzie miala nad soba jedna lampe CBX z regulacja gora i dol pewnie bedzie to sporo wazylo finalnie, ale HomeBox-y maja ponad 20kg udzwigu - powinno wystarczyc
dawcanerki Opublikowano 15 Grudnia 2017 Opublikowano 15 Grudnia 2017 7 godzin temu, rooky napisał: wazne zeby dzialaly edit: chcialem tylko zeby skumal jak sklepy leca w chja i nie maja nawet towaru na stanie bo leci 2 miechy z chin edit2: uziemili kolesiowi kase do lutego i do tego te drivery w lutym juz pewnie beda tansze dlatego troche niespoko no troche lipnie - co prawda proponowala mi babka zwrot kasy ale ja juz nie chcialem sie bawic w szukanie nowych driverow i stwierdzilem , ze i tak zanim zrobie cala konstrukcje to pewnie do tego czasu drivery zdaza dojsc .. hmm i pewnie tak bedzie
Grzybek35 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2017 Przy budowie masz pole do popisu Ale przy takiej ilości ledow na taki namiot jest aż nad to i zobaczysz że będziesz musiał uważać z tymi lampami bo są naprawdę mocne i raczej 360w nie będziesz przekraczał bo 40w ze sztuki Ci styka A jak będziesz miał reflektory to krycie będziesz miał trochę bardziej skupione. Z 9 cobami można zdziałać cuda :-)
dawcanerki Opublikowano 15 Grudnia 2017 Opublikowano 15 Grudnia 2017 1 godzinę temu, Grzybek35 napisał: Przy budowie masz pole do popisu Ale przy takiej ilości ledow na taki namiot jest aż nad to i zobaczysz że będziesz musiał uważać z tymi lampami bo są naprawdę mocne i raczej 360w nie będziesz przekraczał bo 40w ze sztuki Ci styka A jak będziesz miał reflektory to krycie będziesz miał trochę bardziej skupione. Z 9 cobami można zdziałać cuda :-) Hmmm az sie morda cieszy mam nadzieje, ze bede bardzo pozytywnie zaskoczony, tym bardziej ze bede jechal na BIO Tabsach p.s. apropo BioT. - ostatnio sprawdzilem wode w podstawce u jednej z panien na BIO , i o dziwo miernik EC pokazuje max skali 3.6 , a moglo byc. i duzo wiecej - czy to normalne na bio jak podlewam wedle zalecen czyli woda woda woda, 5 -6 tydzien Orgatex ,Bactrex i znow woda woda itp.. ??
Grzybek35 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2017 Jatych tabletek nigdy nie używałem Ale dobrze mieć wodę filtrowania do podlewania. Ja kupiłem sobie osmoze i woda ma ec 0 także masz większą kontrolę nad nawozem A i nie ma chloru itp.
Recommended Posts