Grzybek35 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2017 Hmmm mam już po 6 sztuk na namiot. Nasiona z Royal Quinn seeds czy jakoś tak. 6 x White widow i 6 x Royal madre. I tym razem są to zwykle feminizowane. Wybór taki padł że względu na dobra tolerancję na zimno (ponoć). Także zobaczymy.
bortek Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 18 godzin temu, Grzybek35 napisał: Hmmm mam już po 6 sztuk na namiot. Nasiona z Royal Quinn seeds czy jakoś tak. 6 x White widow i 6 x Royal madre. I tym razem są to zwykle feminizowane. Wybór taki padł że względu na dobra tolerancję na zimno (ponoć). Także zobaczymy. kozak to wyszlo jak wysoko trzymasz te lampy
Grzybek35 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 Ledy są jakieś 50cm od może trochę wyżej.
Macky Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Malina ! Powiedz czy taka metoda pakowania coś przepuszcza zapachu ? To zwykła zgrzewarka z supermarketu czy jaka ? Bo mnie już wkurzają srebrne worki a to by było idealne
kroljulian1920 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Graty i pozdrowionka;) Ja mam kupiona z neta maszynke do pakowania prózniowego i nic kompletnie nie przepuszcza, można w niej spokojnie trzymac x czasu, silwerpaki sa uciazliwe bo mnie tez wkurzaly:) tutaj robisz paczke roznej wielkosci jaka chcesz;) Pozdrowki!
Grzybek35 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2017 Godzinę temu, Vito napisał: Malina ! Powiedz czy taka metoda pakowania coś przepuszcza zapachu ? To zwykła zgrzewarka z supermarketu czy jaka ? Bo mnie już wkurzają srebrne worki a to by było idealne Cześć. Te worki są do pakowania prozniowego A z zapachem spoko i ogólnie szybciej się robią niż trzymanie w słoiku;-) także polecam
dawcanerki Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 gratuluje wyniku ladny zbior ... bede obserwowal nastepny projekt ... p.s. Ja sie powoli zabieram za budowanie lampy, wszystko juz mam oprocz Driverow, ktore to moze przyjda w lutym - tak mnie sklep wyrolowal
Grzybek35 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2017 A z jakiego sklepu brałeś? Jak będziesz miał z czymś problemy przy budowie lampy to pisz postaram się pomóc.
dawcanerki Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 W dniu 13.12.2017 o 22:52, Grzybek35 napisał(a): A z jakiego sklepu brałeś? Jak będziesz miał z czymś problemy przy budowie lampy to pisz postaram się pomóc. TME - nie polecam, jak mozna sprzedawac towar ktorego nie ma sie na stanie, i zamiast sprowadzic klientowi jak najszybciej to daja cie termin ponad miesiac , sorry w sumie to nawet 2 miesiace - chore... Ale ze do lutego pewnie bede skladal ta lampe to az tak mi sie nie spieszy z tymi drivrami, najpierw zrobie cala konstrukcje .. hmmm mam ciekawy plan, ale nie wiem czy bedzie to praktyczne
rooky Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 2 miechy bo pewnie zamówili z chin takie zycie i jeszcze black fryday ostatnio to wlasnie na luty bedzie
Recommended Posts