Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Powiem wam że bardzo dużo negatywnych opinii na temat biobizz light mix że była super ale od momentu kiedy sprzedali firmę niby komuś zaczęło się masę problemów z nią muszę jakaś inna dobra ziemię kupić co polecacie?

• Replies 187
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Jak sie potniesz nozem to tez zostaja blizny, jak zlamiesz kosc to na starosc masz bole od zmiany pogody w zlamanym miejscu. Tak juz pozostanie, teraz trzeba dbac zeby to nie postepowalo bardziej, zapewnic jej odpowiednie warunki i tyle nie ma co sie stresowac na darmo, wazne ze rosnie wode pije i puchnie.

Opublikowano

Czy to jest na nizszych szczytach czy na calej roslinie 

1. bez wzgledu na odpowiedz problem moim zdaniem jest w ph ziemi potrzebujesz to kontrolowac jak i ph wody czy wody z nawozem 

2 nie piszesz co lejesz wczesniej prosilem cie o to 

3. masz pewnie wysokie ec gleby robia sie bloki i niedobory inoych pierwiastkow 

ogarnij jakis elektroniczny ph meter rob zdjecia calej rosliny pisz jakie ph gleby wody nawozu 

bez tego nie jestem w stanie Ci wiecej pomoc

Opublikowano

pH jest na poziomie 6.5 lałem wodę z biobizz try pack a teraz woda i 1ml calmag calming agent z canna co trzecie podlewanie wszystkie woda nawozy czy wszystko co leje sprawdzam pH wszystkie nawozy organiczne są chyba

3PMY389.jpg

Opublikowano
4 godziny temu, Gapo napisał:

pH jest na poziomie 6.5 lałem wodę z biobizz try pack a teraz woda i 1ml calmag calming agent z canna co trzecie podlewanie wszystkie woda nawozy czy wszystko co leje sprawdzam pH wszystkie nawozy organiczne są chyba

No i chyba mamy winowajce. Kiedy ostatnio lales BioGrow (nie zalecam go lac na FLO, chyba ze masz defo N)? W dodatku zastalem doedukowany, przy LED-ach mniej sie nawozi: mniejsza temparatura-> mniejszy parowanie roslin-> slabszy obieg wody w roslinie-> mniejszy zapotrzebowanie na skladniki. 

Wiec u Ciebie cos czuje ze jest bardzo duzo azotu w glebie, przez podlewanie BioGrow-em i kumulowanie sie ów skladnika w glebie. Rosliny nie wyleczysz z tych plam juz pozostana. Przygotuj sie na deficyt Ca i Mg. Ze 2-3 podlania woda a pozniej tylko BioBloom TopMax i cos z Ca i Mg..... czy ja Ci juz tego nie mowielm kiedys??

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+