Nosek Opublikowano 8 Października 2017 Autor Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) p Led powiesiłem około metra nad Mj zobaczę co będzie, liczyłem ze przy tym panelu żeby oświetlić powierzchnię 60x60 musi wisieć 60cm nad jak widać już jej lepiej po naderwaniu, jeden szczyt idzie troszkę wolniej ten najbardziej naderwanyautomaty idą ładnie i od tygodnia nie widziałem nowych muszek, kiedy zacząć dawać canna weg ? Edytowane 8 Października 2017 przez Nosek
Macky Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 Ta duża kwitnie ? Strasznie nie wyraźne zdjęcia... Jak tak to jej nawóz na kwitnienie, maluchom można podać na wegetacje. a i za wysoko ten led...
Nosek Opublikowano 9 Października 2017 Autor Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) Obniżenie do 60 cm, a duża ciągle na wegu PS zdjęcia robione tabletem bo tel padł Edytowane 9 Października 2017 przez Nosek
Nosek Opublikowano 12 Października 2017 Autor Opublikowano 12 Października 2017 pokazały się plamki na najstarszych lisciach robić coś? czy wszystko ok?
Macky Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 bez przejmowania się zbytnio, podajesz już nawóz ?
Nosek Opublikowano 12 Października 2017 Autor Opublikowano 12 Października 2017 2 godziny temu, Vito napisał: bez przejmowania się zbytnio, podajesz już nawóz ? Ta podaje zgodnie z tabelka, około 7ml na dwie litry
Macky Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 hehe ja wieki temau też lałem cały komplet canna zgodnie z tabelą, ostro przenawożone były ale i ostro puchły na koniec palić tego nie mogłem, taka chemia... więc 5 dni przed ścinką przepłucz porządnie korzenie i leć na samej wodzie, choć nie wiem czy to coś pomoże, ja robiłem flush'a jakimś specyfikiem ale nic to nie dało...
Nosek Opublikowano 12 Października 2017 Autor Opublikowano 12 Października 2017 Wieczorem zrobię mały up. Ciągle 18/6 za około pięć dni chce przełączyć 12/12. Do galerii niemożna dodawać fotek większych jak 4mb? Większość mam w okolicach 6mb
Pasjonista Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 TJW. ostroznie z nawozami wentylator mieszajacy ja bym dal pod leda a nie nad jak masz cieple powietrze z leda wraca i nie wiem ale pierwszy raz taki styl widze, chyba ze masz jakies techniczne powody. Te plamki na lisciach zbadalbym lakas lupa od spodu lisci . Ogolnie dobrze Ci idzie daj jakies fotki pod normalnym swiatlem Pozdro
Recommended Posts