Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Przywiązałem Carlosa do drzewa i zakneblowałem. Poza lekkim odgięciem największych liści, żeby pomóc tym mniejszym niżej, nic więcej nie kombinowałem. 

Wygląda to nieźle, maluchy powoli się przebijają ponad zieloną kopułę. 

Teoretycznie kolejne podlanie powinno pójść z nawozem i tak chyba zrobię. Zakładając, że zacznie kwitnąć za jakiś tydzień - gdzieś w 30 dniu - to tego nawożenia dużo nie ma

Tadaam odkrycie żółtodzioba. W całym cyklu weg wychodzi na to, że nawóz idzie ze 3 razy.  Dobrze to liczę? 

Potem zmieniam na nawóz do kwitnienia i tu pewnie będzie podobnie czy zapotrzebowanie wzrośnie?

Czy do mojego podstawowego zestawu Bio grow i Bio bloom powinienem dodać jakieś suplementy czy ciągnąć na tym do końca? 

Chwaścik zrobił się na prawdę gęsty i cieszy oko. Jaram się i już na tym etapie przeszła mi ochota na ekspertmenty :)

• Replies 231
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Nawóz podajesz zgodnie z zaleceniami producenta, ale najważniejszym zaleceniem jest obserwowanie rośliny. Pamiętaj że jak lecisz na BioBizz'ie to wybieraj boostery itd. tylko tej samej marki. BioBizz ma nawet 3paki typu booster.

Opublikowano

Pewnie ciekawi jesteście okrutnie, gdzie to się Carlos ostatnio podziewa. 

Ano pojawiła się w okolicy nowa sąsiadka i ten gamoń tak się zajarał, że stalkuje ją na każdym kroku. 

Jak tylko znajdzie sposobność to siedzi i podgląda, mówi że szlag go trafi jak jej kwiatuszka nie zobaczy. Wlazł na drzewo i czeka okazji, lampi się i podgląda. 

Już raz się schyliła po psiąt groszy..tfu pessos, i kiecka się jej zadarła.  Carlos tak się zajarał, złapał się odruchowo za krocze i wtedy zrozumiał, że tą ręką jeszcze chwilę temu trzymał się gałęzi.. 

Zabebał w glebę z takim hukiem, ale szczęście wąsatego idioty zostało mu na twarzy mimo pogruchotanego łba. Potem mówił, że to grawitacja miłości go trafiła.. 

Cóż, sam też bym co nieco podejrzał...

large.20171009_171904.jpg.7eeef8ead80145397ec9c872725a9d63.jpg

Carlos skubany chyba jednak czuje, że ten moment nadchodzi..

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+