SmakMaroca999 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 zamiast octu używaj środków do kalibracji wody w akwariach są lepsze od nawet organicznych octów(jabkowo,winnych).Guanokalonga wiele lat temu stosowałem na outdoorze fajny nawóz bio lecz kwiaty buduje słabo ale zioło w smaku super wychodzi i to chyba jeden z większych plusów tego gówienka nietoperków ;)
Miś Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2017 Ten w proszku i pellet, to sam fosfor prawie Boster ciekawy mają z popiołu palm, dla odmiany prawie sam potas , następnym razem pewnie zainwestuje. Teraz użyję chyba bloombastick'a z atami, bo jeszcze mi został Thx, właśnie znalazłem, następnym razem jak będę używał kranówy to kupię. Przy okazji znalazłem coś takiego /admin - link wygasł/ wygląda ciekawie, może dodane do wody nie zabijałoby flory bakteryjnej w ziemi, i obyło by się bez regulacji pH? może warto sprawdzić
Miś Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2017 22 Dzień Flo Wydaje mi się, że trochę wolno się zbierają, może przez to pH, przy tak niskim dostępność fosforu spada, przy następnym podlaniu wleci czysta deszczówka, pH 6.9 + guanokalong extract
Pasjonista Opublikowano 26 Czerwca 2017 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Dasz rade a jakie ma PH woda ktora wyplywa dolem.Pozdro
Miś Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2017 Pojęcia nie mam, ale następnym razem mogę sprawdzić
Miś Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2017 25 Dzień Flo Poleciała woda pH 6.9 + 10ml guanokalong extract/1L. Mam nadzieję, że teraz zaczną się szybciej zbierać
Pasjonista Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Fajniusko , jungla jest beda topy.Pozdro
joka.menas Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Cud ze do dolnych parti swiatlo dochodzi, bo wyglada na bardzo ciasna uprawe. Czekam na wynik, Mis na jaki Ty wynik sie szykujesz?
Miś Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Opublikowano 2 Lipca 2017 7 godzin temu, joka.menas napisał: Mis na jaki Ty wynik sie szykujesz Od 2 ton w górę
Recommended Posts