Supreme Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Opublikowano 2 Lipca 2017 14 minut temu, Miś napisał: Troszkę, ale to już chyba prawie że apogeum jej możliwości, ładnie wykoksała To fakt, zdjęcie aż tak tego nie oddaje, ale na żywo to te topy są bardzo soczyste, a główny - to już w ogóle poezja. Poza tym nawet jak jest przesuszona, to donica znacząco ciężka - wygląda obiecująco.
joka.menas Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Mi sie bardzo podoba. Ciesze sie ze po wszystkich Towich przejsciach, idzie ku dobremu.
Supreme Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Opublikowano 4 Lipca 2017 O 7/2/2017 o 21:48, joka.menas napisał: Mi sie bardzo podoba. Ciesze sie ze po wszystkich Towich przejsciach, idzie ku dobremu. No było trochę zawiłości, ale jakoś poszło. Dzięki. 9 godzin temu, Drwal napisał: Popuchły elegancko. Lada dzień kosa Graty Dzięki Drwal. Jeszcze kilka dni mają, może przybiorą jeszcze trochę masy.
Supreme Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Opublikowano 8 Lipca 2017 Dzień 56 Yo! Ostatni update przed kosą. Dzisiaj została wyciągnięta z inkubatora. Podobno to nie działa, ale zawsze tak robię, że daję roślinie ciemnię z dobę, dwie. Żeby tradycji było zadość, tak samo jest i tym razem. Pozbierała się generalnie całkiem szybko, pomimo bardzo słabego startu. Generalnie jestem zadowolony. Zdjęcie nie pokazuje wszystkich owoców, ale i tak się przyjemnie na nie patrzy. Dzięki już teraz, za zainteresowanie projektem, za radę w niektórych momentach. ;)Temat niech pozostanie jeszcze otwarty, będzie chyba jeszcze update po kosie.
Gość Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Dobra robota i licze na upa z kosy i trimmu. Ladnie popuchla z tego co widac. W podobnym momencie zaczynalismy i w podobnym mamy kose :). Zapraszam jutro do siebie. Pozdro
SmakMaroca999 Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Ładny mały,pękaty gnom z tej roślinki ;)
writer Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Cześć Supreme, przyłączam się do gratek, fajnie spuchła Jaką ma teraz wysokość?
Supreme Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Opublikowano 13 Lipca 2017 Dzięki chłopaki za dobre słowo! ;) @writer - od krawędzi do szczytu głównego, było z 40cm. ;) była naginana i łamana. ;)
Recommended Posts