Miś Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 Ten AN mocniejszy od biobizza, chociaż i tak jakoś dużo nie leje. Widać, że się zblokowały, bo mało co puchną, dzisiaj zrobię flusha, i zobaczymy czy coś odbiją, przynajmniej haze i vio.
SmakMaroca999 Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 A jak lejesz? Jakim schematem?Ja w 4tygodniu życia roślin z Grow rezygnuję całkiem chyba że sa braki azotu to daję 1ml na litr do reszty.Zawsze do podstawy daję jeden dodatek np; micro+bloom+bigbud później woda i następne mikcro+bloom+np.B52.Im więcej składników wlewasz na litr tym bardziej wzrasta ec rostworu.U mnie SSD grymasiła ale to wina tej odmiany napisałem email i napisali mi że jest wrażliwa na duze dawki nawozu będę wiedział na przyszłośc bo na pewno ją jeszcze posadze.U mnie też moze trochę zawazyło to że mieszałem mineralki z organikami choć sam nie wiem bo ostatnio nie miałem takich problemów.Najwazniejsze jest wlewanie nawozów do wody zawsze w tej kolejności Micro,grow,bloom i dopiero dodatki.Pozdro
Miś Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 Pełną dawkę growa dostały chyba z 2 razy, a potem mic+blo+ bostery co 2 podlanie.
SmakMaroca999 Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 lepiej bostery dodawaj do podstawowych po jednym na podlanie a nie odrazu całą paletę.W moim obecnym grow Big Buda podałem 4 razy i Candy,Nirvanę tak samo.Po dodaniu samego Big Buda do wody w dawce 2ml na litr ec podnosi mi o 0,6.
Miś Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Opublikowano 9 Marca 2017 Wczoraj poleciał flush, zobaczymy przy następnym up'ie czy coś ruszyło
Pandafriend Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) ja też nie daje pełnych dawek swojej pannie i tak samo pozieleniała, AN naprawdę musi mieć mocne odżywki. Edytowane 9 Marca 2017 przez Pandafriend
Miś Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 Harvest 61 Dzień flo Więcej z nich nie wycisnę, zobaczymy ile wyjdzie po wysuszeniu Na fotach RH i Violeta, choco nie widać, będą foty po suszeniu. Został jeszcze AK, który cały czas był w cieniu, teraz dostanie trochę słońca
Toksyna Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Ekspresowo ci poszło a kwiaty wyglądają na gotowe Rekordu raczej nie będzie ale za to masz ciekawe smaki. Pozdrawiam.
SmakMaroca999 Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Szybka kosa no co pisać czasami trzeba :)
Drwal Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 Expressowo. Gratki i smacznego życzę. Trichomy jaki miały kolor?
Recommended Posts