Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Witam 

Po niedzielnym treningu, wszystko już ładnie idzie do góry. W następną niedzielę, będzie to koniec 2tyg Flo, usunę wszystko to co nie przeszło ponad siatkę. Od tego momentu pozostanie tylko zrywanie liści. I czekanie, aż wszystko samo się dokończy..  :yoda:

large.DSC_0325.JPGlarge.DSC_0326.JPG

'May the force be with you'

Opublikowano (edytowane)

Minął kolejny tydzień, czas na oczyszczanie pod siatką i liście. Dziś zrobię wszystko pod, a jutro liście żeby ich za bardzo nie stresować. Zauważyłem że od tego podlewania strasznie szybko robi się bardzo gruby pień.

large.DSC_0334.JPGlarge.DSC_0335.JPGlarge.DSC_0336.JPGlarge.DSC_0337.JPG

Zaczynają już kwitnąć..   :D

large.DSC_0338.JPGlarge.DSC_0339.JPG

Edytowane przez Ralphy81
Opublikowano
2 minuty temu, zasobnik napisał:

Stary, wygląda to wzorowo! :)

Powyrywał bym też cały dolny popcorn u siebie, bo i tak siedzi w wielkim cieniu, ale gdzieś się boję :D

Pozdo! Leci na wypasie!

Nie ma czego się bać, lepiej usunąć dół, ja czasem nawet do 4 tyg flo rwalem co mi nie pasowało, i zawsze było ok, nauczyłem się że energia która jest zużyta na karmienie tego wszystkiego na dole co nie dostaje światła za dużo, po usunięciu jest pchana w górę, kwiaty są większe i pełniejsze i nie ma problemu z popcornem. Wiem że to drastyczne metody dla niektórych, ale sam scrog nie jest naturalnym sposobem w który roślina rośnie, więc skoro ja tu decyduje co i jak, to robię tak by było najlepiej..

Pozdro 

Opublikowano
11 minut temu, Dzielnicowy napisał:

Dywan jak cholera.

Jak ty tam sięgniesz pod spód, żeby to obrywać? :D

Otwieram sobie namiocik do okola i mam dostęp z kazdej strony, czego nie umiem sięgnąć pod siatką, sięgam z góry przez siatkę przy 1,2m2 nie jest tak źle, choć trochę trzeba się powyginac.. 

Opublikowano

Witajcie..  jest już trzeci tydzień,  we wtorek oberwalem liście, zmiejszylem im światło na 400W. Dziś dam nową żarówkę i wrócę na 600W. Od 4 tygodnia zacznę dawać Pk i wtedy przełącze na 660W. 

Przed zabiegiem.. 

large.DSC_0340.JPG

I dwa dni później.. 

large.DSC_0345.JPG

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+