zasobnik Opublikowano 23 Lutego 2017 Opublikowano 23 Lutego 2017 9 godzin temu, Ali1980 napisał: dzieki Smaku za dobre słowo,jedna roslinka ma te zółte końcówki a ta cała zółta roslinka to auto ak 47 ,co miałeś na mysli mówiac o micro? pozdrawiam Micro czyli potrzeba na przykład takiego specyfiku jak canna mono trace mix, ale u mne pomógł callmag extra.
Ali1980 Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Opublikowano 23 Lutego 2017 12 godzin temu, zasobnik napisał: Micro czyli potrzeba na przykład takiego specyfiku jak canna mono trace mix, ale u mne pomógł callmag extra. to jest od AN?
zasobnik Opublikowano 23 Lutego 2017 Opublikowano 23 Lutego 2017 tak Sensi cal mag xtra ale skoro masz nawozy canna to moze zakup to canna mono trace mix Ja dodałem tego callmag bo tylko to miałem i skład trochę podobny
Ali1980 Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Opublikowano 24 Lutego 2017 W dniu 23.02.2017 o 21:14, zasobnik napisał(a): Sensi cal mag xtra ale skoro masz nawozy canna to moze zakup to canna mono trace mix Ja dodałem tego callmag bo tylko to miałem i skład trochę podobny dzisiaj zakupiłem canna mono trace mix jutro podleje i zobaczymy,a moge dodac normalnego nawozu na flo tez czy podlac samym mono trace??
Ali1980 Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 witam w moim ogródku niesamowity postęp;-) jak na razie zadnych problemów nie ma;-) dwie pestki z automatów które miałem z outa wywaliły jajca wiec je wywaliłem,a dwa nasiona ww&bb które mialem z poprzedniej uprawy rosną wzorowo, czy moze byc tak ze te ponad sto nasion które sobie zostawiłem z popylonych krzaków są nasionami zenskimi bez tendencji do hermienia??? wybrałem dwa i są ok... mam tam 7 ww&bb, 1 euforia, 4 og kush i 2 auto ak 47 od 18 lutego lece 12/12 wiec jest 21 dzien od przełączenia raz po raz usuwam pojedyncze liscie panny dostają canna mono trace miks,na przemian z plagron bloom i canna mono trace miks do tego dojdzie big bud i pk 13/14 a na koncu overdrive pytanie czy mieszac big buda i pk ? i jak dlugo lac canna mono trace miks? podlewam co 3-4 dni 1litr na doniczke temp.dzien 28-30 noc 18-20 wilgotnosc 40% tu dla porównania fota robiona 20 lutego czyli 19 dni temu
SmakMaroca999 Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Ładnie!Jak bedziesz lał Big Buda to PK sobie już daruj bo to prawie to samo lepiej zaopatrz się w Candy Bud to magnez i amnikwasy które zwiększą produkcje żywicy.
Recommended Posts